Paula Koivuniemi kuvailee Ilkka Kanervaa "elämänsä ystäväksi".

Laulaja Paula Koivuniemi kertoi maanantaina Radio Rockin haastattelussa, että hän ja Ilkka Kanerva ovat yhä säännöllisesti yhteydessä. Laulajan ja poliitikon suhde alkoi 80-luvun lopulla, ja pari oli yksi aikansa seuratuimmista pariskunnista. Kanerva on kertonut Moniottelija Ilkka Kanerva -kirjassaan, että Paula Koivuniemi on hänen elämänsä nainen.

– Hän on minun elämäni ystävä. Meillä on koko ajan yhteys, pidetään  huolta toisistamme säännöllisesti, Paula sanoi radiolähetyksessä.

Paula kertoi olevansa iloinen siitä, että Ilkka on päässyt elämässään eteenpäin. Hän kehui myös tämän puhelahjoja ja ulkoista olemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ilkkahan on erittäin mukava, hyvä seuramies ja hyvä töissä. Jossain kohtaa vähän lipsahtaa, mutta kyllähän tekin tykkäätte kauniista naisista, Paula kuittaili lähetyksen juontajille Jussi Heikelälle ja Harri Moisiolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun häntä katsoo telkkarista, hän on hyvin säilynyt. Ja miten hän puhuu, se ei oo semmoista pyörittämistä, vaan hän puhuu asiaa. Sen tajuaa tavallinen kansalainenkin.

Katso haastattelu videolta.

Paula Koivuniemi nähdään uudella Vain elämää -kaudella, joka alkaa 19. syyskuuta.

Video: Radio Rock/Nelonen

Lue myös:

Paula Koivuniemellä on uusi petikaveri

Paula Koivuniemi, kenen haluaisit laulavan Sata kesää, tuhat yötä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla