Paula Koivuniemi kuvailee Ilkka Kanervaa "elämänsä ystäväksi".

Laulaja Paula Koivuniemi kertoi maanantaina Radio Rockin haastattelussa, että hän ja Ilkka Kanerva ovat yhä säännöllisesti yhteydessä. Laulajan ja poliitikon suhde alkoi 80-luvun lopulla, ja pari oli yksi aikansa seuratuimmista pariskunnista. Kanerva on kertonut Moniottelija Ilkka Kanerva -kirjassaan, että Paula Koivuniemi on hänen elämänsä nainen.

– Hän on minun elämäni ystävä. Meillä on koko ajan yhteys, pidetään  huolta toisistamme säännöllisesti, Paula sanoi radiolähetyksessä.

Paula kertoi olevansa iloinen siitä, että Ilkka on päässyt elämässään eteenpäin. Hän kehui myös tämän puhelahjoja ja ulkoista olemusta.

– Ilkkahan on erittäin mukava, hyvä seuramies ja hyvä töissä. Jossain kohtaa vähän lipsahtaa, mutta kyllähän tekin tykkäätte kauniista naisista, Paula kuittaili lähetyksen juontajille Jussi Heikelälle ja Harri Moisiolle.

– Kun häntä katsoo telkkarista, hän on hyvin säilynyt. Ja miten hän puhuu, se ei oo semmoista pyörittämistä, vaan hän puhuu asiaa. Sen tajuaa tavallinen kansalainenkin.

Katso haastattelu videolta.

Paula Koivuniemi nähdään uudella Vain elämää -kaudella, joka alkaa 19. syyskuuta.

Video: Radio Rock/Nelonen

Lue myös:

Paula Koivuniemellä on uusi petikaveri

Paula Koivuniemi, kenen haluaisit laulavan Sata kesää, tuhat yötä?

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.