Paris Hilton, 33, ja River Viiperi, 22, alkoivat seurustella vuonna 2012. Riverin äiti on suomalainen ja isä espanjalainen. Kuva: Shutterstock
Paris Hilton, 33, ja River Viiperi, 22, alkoivat seurustella vuonna 2012. Riverin äiti on suomalainen ja isä espanjalainen. Kuva: Shutterstock

Paris Hilton kuvattiin viikonloppuna kuhertelemassa toisen mallimiehen kanssa.

Miljoonaperijätär Paris Hilton, 33, ja suomalais-espanjalainen malli River Viiperi, 22, ovat eronneet, kertovat useat ulkomaalaiset viihdesivustot.

Huhut pari vuotta seurustelleen parin erosta saivat alkunsa lauantaina, kun Paris kuvattiin rannalla suutelemassa toista miestä. E! Newsin mukaan mies on Ralph Laurenin malli Josh Upshaw, 28.

Paris ja River eivät ole vahvistaneet eroa, mutta lähipiiri kertoo E! Newsin eron olevan totta.

– Suhde päättyi jo jokin aika sitten.

– Josh on todella mukava ja suloinen. Lisäksi hän on hieman vanhempi kuin Viiperi, mikä sopii Parisille, Paris Hiltonin lähipiiristä kerrotaan E Newsille.

Josh Upshaw ja Paris Hilton kuhertelivat Malibussa Parisin kodin vieressä olevalla rannalla viikonloppuna. Kuva: MVphotos

Paris ja River eivät ole vältelleet julkisuutta suhteensa aikana, ja ovat ylistäneet rakkauttaan Twitterissä ja Instagramissa. Vuosi sitten molemmat kertoivat haluavansa perheen. Viime aikoina River on postannut Instagram-tililleen erikoisia tekstejä.

Jossain vaiheessa tajuat, että olet tehnyt jonkin asian tai ihmisen eteen aivan liikaa ja että ainut vaihtoehto on lopettaa se. Jättää rauhaan, kävellä pois, Riverin viikko sitten postaaman kuvan tekstissä lukee.

Riverin äiti, Riitta Viiperi, on yksi 80-luvun suosituimmista malleista Suomessa. River julkaisi Instagram-tilillään toukokuussa äitienpäivän kunniaksi lapsuuskuvan, jossa hän on äitinsä kanssa. Lue lisää Riveristä ja hänen äidistään Gloria.fi:stä.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.