Pamela Anderson puhui hyväntekeväisyystapahtumassa kipeimmistä muistoistaan.

Baywatch-tähti ja Playboy-malli Pamela Anderson, 46, keräsi Cannesin filmifestivaaleilla yli 150 000 dollaria hyväntekeväisyyteen. Anderson on tehnyt pitkään aktiivista hyväntekeväisyystyötä eläinten puolesta. Hyväntekeväisyystapahtumassaan Cannesissa hän kertoi ensimmäistä kertaa joutuneensa nuorena useita kertoja seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Anderson kertoi hänen naispuolisen lapsenvahtinsa häirinneen häntä seksuaalisesti, kun hän oli vain 6-vuotias, ja 25-vuotiaan miehen raiskanneen hänet 12-vuotiaana. Hieman vanhempana hänet joukkoraiskattiin. Pamela Anderson kertoi kokemusten horjuttaneen hänen luottamustaan muihin ihmisiin ja saaneen kääntymään eläinten puoleen.

Anderson kertoi menneisyydestään emännöimässään backgammon-ottelussa. Hän kertoo ensimmäisen raiskauksensa liittyneen juuri tähän peliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Menin ystäväni poikaystävän luo. Hänen isoveljensä halusi opettaa minulle backgammonia. Backgammon johti hierontaan, ja se taas raiskaukseen. Hän oli 25-vuotias ja minä 12, Anderson kertoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyväntekeväisyystapahtuman vieraat kertoivat jälkikäteen, ettei kukaan osannut odottaa Andersonin puhetta, mutta häntä pidettiin rohkeana.

Pamela Anderson on nykyään lyhythiuksinen. Kuva: Getty Images

Lähteet: Huffington Post, Guardian, Daily Mail

Lue myös:

Cannesin elokuvajuhlat alkoivat – kuvagalleria

Sisältö jatkuu mainoksen alla