44-vuotias tähti on toiminut viime vuosina yhtenä American Idols -ohjelman tuomareista. Kuva: Reuters
44-vuotias tähti on toiminut viime vuosina yhtenä American Idols -ohjelman tuomareista. Kuva: Reuters

Jennifer Lopez aloittaa päivänsä proteiinipitoisella smoothiella.

Hollywood-tähtien suosima kuntovalmentaja Marco Borges paljasti laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin aamiaissmoothien reseptin People-lehdelle.

– Se on superterveellinen juoma, joka on täynnä kuituja, omega-3-rasvahappoja ja proteiinia. Se toimii hyvin myös ateriankorvikkeena tai palautusjuomana, Marco sanoo.

Miehen mukaan Jennifer nauttii pinaatti-proteiinismoothieta päivittäin.

– Hän todella rakastaa sitä.

Jennifer Lopezin pinaatti-proteiinismoothie

1 kourallinen pinaattia
1 banaani
2 dl riisimaitoa
noin 2 rkl mantelivoita
noin 1 rkl proteiinijauhetta

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja surauta juoma tasaiseksi.

Lue myös:

Jennifer Lopez ei pidä kuntoilussa välipäiviä

Tyylisääntö uusiksi: Jennifer Lopez näyttää, että nyt voi vilauttaa sekä säärtä että rintaa

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.