44-vuotias tähti on toiminut viime vuosina yhtenä American Idols -ohjelman tuomareista. Kuva: Reuters
44-vuotias tähti on toiminut viime vuosina yhtenä American Idols -ohjelman tuomareista. Kuva: Reuters

Jennifer Lopez aloittaa päivänsä proteiinipitoisella smoothiella.

Hollywood-tähtien suosima kuntovalmentaja Marco Borges paljasti laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin aamiaissmoothien reseptin People-lehdelle.

– Se on superterveellinen juoma, joka on täynnä kuituja, omega-3-rasvahappoja ja proteiinia. Se toimii hyvin myös ateriankorvikkeena tai palautusjuomana, Marco sanoo.

Miehen mukaan Jennifer nauttii pinaatti-proteiinismoothieta päivittäin.

– Hän todella rakastaa sitä.

Jennifer Lopezin pinaatti-proteiinismoothie

1 kourallinen pinaattia
1 banaani
2 dl riisimaitoa
noin 2 rkl mantelivoita
noin 1 rkl proteiinijauhetta

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja surauta juoma tasaiseksi.

Lue myös:

Jennifer Lopez ei pidä kuntoilussa välipäiviä

Tyylisääntö uusiksi: Jennifer Lopez näyttää, että nyt voi vilauttaa sekä säärtä että rintaa

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.