Me Naiset
|
Jenni Junkala
Nähdäänkö Mari Perankoski Putouksen kuudennella kaudella? Kuva: Andreas Janett
Nähdäänkö Mari Perankoski Putouksen kuudennella kaudella? Kuva: Andreas Janett

Iltalehti ja Seitsemän päivää saattoivat paljastaa Putouksen kaikki uudet näyttelijät.

Putouksen kuudennella tuotantokaudella ei sketsihahmokisassa nähdä yhtään aikaisemmilta kausilta tuttua näyttelijää. Arvuuttelu uusista näyttelijöistä on käynyt kuumana siitä lähtien, kun ohjelman käsikirjoittaja-ohjaaja Tuomas Summanen kertoi, ettei aio jatkaa uudelle kaudelle ja tutut Putous-näyttelijät kertoivat yksi kerrallaan jättävänsä ohjelman.

Iltalehti uskoo poliittisesta YleLeaks-ohjelmasta lähteneen Mari Perankosken ja Putousta ennen käsikirjoittaneen Joonas Nordmanin olevan sarjan uusia sketsihahmokisaajia. Seitsemän päivää taas kertoo saaneensa tietoonsa kuuden uuden Putous-näyttelijän nimet. He ovat suositun Klikkaa mua -sarjan Pirjo Lonka, komiikkakonkari Kari Ketonen, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä, Mustat lesket -sarjan Ville Tiihonen, Juoppohullun päiväkirja -elokuvassa näytellyt Niina Koponen ja Myllyrinne Companyn Antti Holma.

Putouksen ensimmäisillä tuotantokausilla näyttelijöitä on ollut kahdeksan tai yhdeksän. Paljastivatko Iltalehti ja Seiska nyt koko uuden näyttelijäkaartin? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Uudet näyttelijät julkistetaan lähempänä ohjelman alkua. Se on sitten se oikea lista, Putouksen tuottaja Anna Hallenberg sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seiskan ehdottamista uusista tähdistä Pirjo Lonka nähtiin Putouksessa jo ensimmäisellä kaudella. Hän olisi Nordmanin lisäksi ainoa uusista nimistä, jolla on sarjasta aikaisempaa kokemusta. Ilta-Sanomien tavoittama Lonka kertoo, ettei häntä Seiskan uutisesta huolimatta tulla näkemään Putouksessa.

- Mitä ihmettä? Miksi minun nimeni on listalla? Minä olen kotona pienen vauvan kanssa ja en muuten hemmetissä ole mukana Putouksessa, Lonka sanoo IS:lle.

Pisimmän Putous-uran ovat tehneet näyttelijät Aku Hirviniemi, Riku Nieminen, Jukka Rasila, Krista Kosonen ja juontajana nähty Jaakko Saariluoma, jotka olivat ohjelmassa mukana alusta lähtien.

Putouksen kuudennes tuotantokausi alkaa poikkeuksellisesti jo syksyllä. Ensimmäinen jakso nähdään lauantaina 11. lokakuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

Kaikki Putous-näyttelijät vaihtuvat

Hänet Aku Hirviniemi haluaisi nähdä Putouksessa

Antsku on Putouksen vuoden 2014 sketsihahmo

Juttua päivitetty 14.8.2014 klo 13.17 Pirjo Lonkan ja Putouksen tuottajan kommenteilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla