Nähdäänkö Mari Perankoski Putouksen kuudennella kaudella? Kuva: Andreas Janett
Nähdäänkö Mari Perankoski Putouksen kuudennella kaudella? Kuva: Andreas Janett

Iltalehti ja Seitsemän päivää saattoivat paljastaa Putouksen kaikki uudet näyttelijät.

Putouksen kuudennella tuotantokaudella ei sketsihahmokisassa nähdä yhtään aikaisemmilta kausilta tuttua näyttelijää. Arvuuttelu uusista näyttelijöistä on käynyt kuumana siitä lähtien, kun ohjelman käsikirjoittaja-ohjaaja Tuomas Summanen kertoi, ettei aio jatkaa uudelle kaudelle ja tutut Putous-näyttelijät kertoivat yksi kerrallaan jättävänsä ohjelman.

Iltalehti uskoo poliittisesta YleLeaks-ohjelmasta lähteneen Mari Perankosken ja Putousta ennen käsikirjoittaneen Joonas Nordmanin olevan sarjan uusia sketsihahmokisaajia. Seitsemän päivää taas kertoo saaneensa tietoonsa kuuden uuden Putous-näyttelijän nimet. He ovat suositun Klikkaa mua -sarjan Pirjo Lonka, komiikkakonkari Kari Ketonen, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä, Mustat lesket -sarjan Ville Tiihonen, Juoppohullun päiväkirja -elokuvassa näytellyt Niina Koponen ja Myllyrinne Companyn Antti Holma.

Putouksen ensimmäisillä tuotantokausilla näyttelijöitä on ollut kahdeksan tai yhdeksän. Paljastivatko Iltalehti ja Seiska nyt koko uuden näyttelijäkaartin? 

– Uudet näyttelijät julkistetaan lähempänä ohjelman alkua. Se on sitten se oikea lista, Putouksen tuottaja Anna Hallenberg sanoo.

Seiskan ehdottamista uusista tähdistä Pirjo Lonka nähtiin Putouksessa jo ensimmäisellä kaudella. Hän olisi Nordmanin lisäksi ainoa uusista nimistä, jolla on sarjasta aikaisempaa kokemusta. Ilta-Sanomien tavoittama Lonka kertoo, ettei häntä Seiskan uutisesta huolimatta tulla näkemään Putouksessa.

- Mitä ihmettä? Miksi minun nimeni on listalla? Minä olen kotona pienen vauvan kanssa ja en muuten hemmetissä ole mukana Putouksessa, Lonka sanoo IS:lle.

Pisimmän Putous-uran ovat tehneet näyttelijät Aku Hirviniemi, Riku Nieminen, Jukka Rasila, Krista Kosonen ja juontajana nähty Jaakko Saariluoma, jotka olivat ohjelmassa mukana alusta lähtien.

Putouksen kuudennes tuotantokausi alkaa poikkeuksellisesti jo syksyllä. Ensimmäinen jakso nähdään lauantaina 11. lokakuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

Kaikki Putous-näyttelijät vaihtuvat

Hänet Aku Hirviniemi haluaisi nähdä Putouksessa

Antsku on Putouksen vuoden 2014 sketsihahmo

Juttua päivitetty 14.8.2014 klo 13.17 Pirjo Lonkan ja Putouksen tuottajan kommenteilla.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio