Salatut elämät -sarjasta tuttu Sara Parikka miettii sisustusuunnittelijaopintojen jatkamista. Kuva: Jonna Öhrnberg
Salatut elämät -sarjasta tuttu Sara Parikka miettii sisustusuunnittelijaopintojen jatkamista. Kuva: Jonna Öhrnberg

Sara Parikka jäi Salatuista elämistä äitiyslomalle maaliskuussa. Salkkarit-leffassa hänet nähdään, mutta palaako Sara enää ruutuun?

Salatut elämät -sarjan Peppina tunnettu näyttelijä Sara Parikka, 23, (o.s. Säkkinen) tekee hetkellisesti paluun Salkkari-porukoihin. Sara näyttelee isoa roolia toisessa Salkkarit-leffassa, Nightmare 2 -painajainen jatkuu, joka saa ensi-iltansa joulukuussa.

Sara jäi äitiyslomalle Salkkareista alkuvuonna ja sai tytön toisen sarjan näyttelijän, miehensä Mikko Parikan kanssa maaliskuussa. Elokuvan kuvauksiin Sara lähti kesken äitiysloman.

– Jännitin sitä tosi paljon, mutta kaikki meni hyvin. Kun tunsin muut entuudestaan hyvin, oli helppo mennä taas mukaan porukkaan. Vauva oli välillä mukana kuvauksissa, mutta myös isovanhemmat hoitivat häntä, Sara kertoi elokuvan pressitilaisuudessa keskiviikkona.

Sara aloitti sarjassa 16-vuotiaana, ja ehti olla siinä mukana seitsemän vuotta ennen kuin jäi äitiyslomalle. Roolihahmo-Peppi muutti Rovaniemelle, mutta käsikirjoituksellisesti paluu olisi mahdollinen. Palaako Sara vielä tv-sarjaan?

– Niin... En tiedä. Olen nauttinut ihan älyttömästi olla kotona, ja tämä on tehnyt mulle tosi hyvää. Jää arvoitukseksi, tuleeko Peppi vaikka käväisemään sarjassa. Muuta en voi oikeastaan vielä sanoa.

Urasuunnitelmat vielä avoinna

Äitiyslomallaan Sara on tehnyt muutamia äänikeikkoja ja kuvannut lyhytelokuvan. Tulevaisuuden urasuunnitelmat ovat kuitenkin vielä epäselvät.

– On ollut mukava tehdä freelancerina erilaisia juttuja. Tykkään edelleen näytellä, mutten ole hirveästi tehnyt mitään sen eteen, että saisin rooleja. Jos jäisin freelance-näyttelijäksi, olisi hyvä olla jotain muitakin töitä. Opiskelin 1,5 vuotta sisustussuunnittelua, ja mietin, että lähden ehkä opiskelemaan sitä alaa lisää.

Mikään kiire Saralla ei ole vielä täysipäiväisiin töihin, sillä tytär on vasta kahdeksan kuukauden ikäinen. Lapsenhoidonkin Sara ja Mikko katsovat tilanteen mukaan.

– Toistaiseksi Matildaa ei ole tarvinnut antaa ulkopuolisten hoitoon. Meillä on Mikon kanssa hyvä tukiverkko. Kummeista, isovanhemmista ja kavereista on iso apua. Se on tosi tärkeää.

Lue myös:

Salkkarit-pariskunta meni naimisiin

Salkkareiden Mikko Parikka haluaa uskonnonopettajaksi

Näillä tunnetuilla näyttelijöillä on Salkkari-menneisyys