Wentworth Miller kuvattuna vuonna 2015. Kuva: Reuters
Wentworth Miller kuvattuna vuonna 2015. Kuva: Reuters

Kun Wentworth Miller näki meemin ensimmäistä kertaa, hänen oli vaikea hengittää. Myöhemmin kuva kuitenkin muistutti häntä hänen sitkeydestään.

Julkkis toisensa perään on joutunut meemien kohteeksi. Monesti ne ovatkin hauskoja, esimerkiksi nämä kuvat näyttelijä Leonardo DiCapriosta juoksentelemassa vesipyssy kädessään.

Aina meemit eivät kuitenkaan naurata.

Pako-sarjan pääosassa nähty Wentworth Miller, 43, kirjoittaa Facebook-sivullaan meemistä, jonka pani alulle The LAD Bible. Kuva on sittemmin poistettu.

Meemissä on kuvat näyttelijästä Pako-sarjan alussa ja sen jälkeen, kun hän on ”päässyt vankilasta” ja tajunnut pikaruokaketjun olemassaolon.

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Posted by Wentworth Miller on Monday, 28 March 2016

Kuva lihonneesta näyttelijästä on otettu vuonna 2010, jolloin hän kärsi masennuksesta ja oli omien sanojensa mukaan puoliksi eläköitynyt näyttelemisestä.

– Minun on myönnettävä, että kun näin meemin ensimmäistä kertaa, hengittäminen sattui, hän kirjoittaa.

Muistutus sitkeydestä

Näyttelijä kertoo pitäneensä kuvan ottamisen aikaan matalaa profiilia, koska oli esimerkiksi itsetuhoinen. Hän on kärsinyt masennuksesta lapsesta saakka.

Wentworth kertoi homoseksuaalisuudestaan julkisesti vuonna 2013. Hän on myös puhunut haastatteluissa siitä, että seksuaalisen suuntautumisen salaaminen sai hänet yrittämään itsemurhaa useita kertoja.

Vuotta 2010 hän kuvailee aikuiselämänsä kurjimmaksi.

– Etsin helpotusta/lohtua/harhautusta kaikkialta. Käännyin ruuan puoleen. Se olisi voinut olla mitä vain. Huumeita. Alkoholia. Seksiä. Mutta syömisesti tuli se asia, jota saatoin odottaa, hän kirjoittaa.

Kun paparazzit nappasivat kuvan hiljaiseloa viettäneestä näyttelijästä, hänen lihomisensa päätyi lehtien sivuille.

Hän kuitenkin selviytyi.

– Nyt, kun näin kuvan itsestäni punaisessa t-paidassa, harvinainen hymy kasvoillani, vaikeudet muistuvat mieleeni. Sietokykyni ja sitkeyteni kaikenlaisten demonien edessä, Wentworth kirjoittaa.

Hän myös muistuttaa kaikkia masennuksesta kärsiviä siitä, että apua on saatavilla ja sitä kannattaa hakea.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.