Cheek kertoo kunnioittavansa "miehekkäitä" arvoja.

Cheek muisteli Radio Aallon haastattelussa 90-luvun loppua, jolloin hän alkoi tehdä musiikkia. Vielä tuolloin Suomi-räp oli melko uusi genre Suomessa – ja varsinkin Lahdessa, jossa Cheek asui nuoruutensa.

– Mä en ajatellut kenenkään ymmärtävän, mutta se oli mulle sinänsä ihan sama. Sellainen ajatus mulla on ollut, että ne tajuu, ketkä tajuu. Nyt on todella hienoa, että vuonna 2014 hyvin moni ymmärtää, Cheek sanoi.

Kimmo Vehviläinen kysyi Cheekiltä, ovatko hänen elämänarvonsa muuttuneet 15 vuodessa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– On, mutta perusarvot ovat säilyneet: suoraselkäisyys, rehellisyyden arvostaminen, sellaiset miehekkäät, vanhan kansan arvot. Se, mitä sanotaan, sitä tarkoitetaan ja tehdään. Toki matkailu ja kaikki kokemukset avartavat. Se on hullua, mutta joka päivä oppii jotain uutta. Ymmärtää, ettei oo koskaan kuitenkaan perillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Cheek on aikaisemmissa haastattelussa kertonut, että hänen vanhempansa ovat aina kannustaneet häntä. Myös itseluottamus on perua lapsuudenkodista.

– Kun esittelin ensimmäisiä settejä (biisejä) Lahden Kerppukadulla, vanhemmat olivat aina, että onpa hienot räpit. Huvittaa jälkeenpäin, miten huonoja ne oikeasti olivat, mutta heidän mielestä ne olivat aina hyviä. Kai sitä aina omaa poikaa tsempataan.

Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 22. ja 23. elokuuta. Räppäriä lämppää JVG.

Kuuntele Cheekin haastattelu videolta.

Lue myös:

Cheek: "Alkukesä meni aika sumussa"

Cheek on kokenut ryöstön ja pommituksen luksusmatkoillaan

Cheek: "Uupuminen oli minulle kova paikka"

Cheek videohaastattelussa: "Anteeksi pyytämisen ei pitäisi olla vaikeaa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla