Voiko nainen shoppailla liikaa? Miksi nainen ei ikinä löydä käsilaukustaan mitään? Muotibloggaaja Didem Özgün vastaa Me Naisten kysymyksiin.

Ei, ei, ei, muotibloggaajana tunnetuksi tullut Didem Özgün, 27, nauraa, kun häneltä kysyy voiko miehen kouluttaa sellaiseksi kuin haluaa.

– Jos kyse on aidosta rakkaudesta, koko paketti käy. Mies on hurmannut sinut sellaisena kuin on, Didem sanoo.

Videolta selviää myös, että nykynaisen timantteja ovat laukut. Mutta löytääkö nainen laukusta ikinä etsimäänsä?

Katso video!

Kari

Ovatko timantit naisen parhaita ystäviä, bloggaaja Didem? Katso video!

Hei, älkää kirjoittako tälläisestä "luxusblokkaajasta" enää yhtikäs mtn tai lopetamme tilauksen. Puolisolleni tulee MN ja luin jutun + tsekkasin taustat netistä - karmeaa. Täysin tyhjänpäiväinen mimmi kertoo tarinansa, johon on sekoitettu entinen kihlattu ja albaanin vanhoillislestat, Barona + MUUt sekoilut. Näinä kansallisesti ankeina aikoina EI KAIVATA moisia mamuja - EI kumpaakaan.
Lue kommentti
bodyp

Ovatko timantit naisen parhaita ystäviä, bloggaaja Didem? Katso video!

Jos ei ole varaa timantteihin, niin sitten voi kai roikottaa yhtä ainokaista Chanel-laukkuaan mukanaan joka paikassa ja joka asun kanssa, sopii se sitten kokonaisuuteen tai ei (yleensä ei sovi). Siksi toisekseen, Helsingin keskustan VIP-paikoissa ketään ei kiinnosta, onko jollain aito taikka feikki laukku. Sen sijaan jos feikki timantti on liian suuri, kukaan ei usko sitä oikeaksi.
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...