Näyttelijä Outi Mäenpää tähdittää Tyttö nimeltä Varpu–elokuvaa. ”Ohjaamani Uusioperh(s)e-näytelmä pyörii vielä hetken Aleksanterin teatterissa”, hän vihjasi. Kuva: Jonna Öhrnberg
Näyttelijä Outi Mäenpää tähdittää Tyttö nimeltä Varpu–elokuvaa. ”Ohjaamani Uusioperh(s)e-näytelmä pyörii vielä hetken Aleksanterin teatterissa”, hän vihjasi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Outi Mäenpää erosi puolisostaan vuosi sitten. Nyt pari on löytänyt toisensa uudelleen.

Työ toi näyttelijä Outi Mäenpään, 53, jälleen yhteen ex-miehensä Kai Nordbergin kanssa. Outi tähdittää ohjaaja-käsikirjoittaja Selma Vilhusen Tyttö nimeltä Varpu -elokuvassa, jonka tuottaja Kai on.

Outi pyrkii olemaan määrittelemättä liikaa suhteen laatua.

– Vietämme aikaa paljon aikaa yhdessä ja viihdymme toistemme seurassa. Meillä on takana pitkä suhde, ja olemme menneet läpi monien vaiheiden uusperheessä. Katsotaan mihin saakka se kantaa. Etenemme  varovasti, hän aprikoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Outi ja Kai menivät naimisiin vuonna 2009. Molemmilla on lapsia edellisistä suhteistaan: Outilla kaksi ja Kailla neljä. Parin avioero astui voimaan vuosi sitten lokakuussa. Erosta erikoisen teki se, että se toteutettiin ilman harkinta-aikaa. Pari ei asu tällä hetkellä yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Nyt asiat etenevät omalla painollaan ja kaikki on tosi hyvin. Pääasia, että olemme löytäneet yhteisen sävelen ja polun taas, Outi hymyili.

Outi Mäenpää ja Kai Nordberg vuonna 2012.

Uusia uria

Outi näyttelee Tyttö nimeltä Varpu -elokuvassa ratsastuksenopettajaa. Siviilissä Outi on kahden islanninhevosen emäntä.

– Tämä on täydellinen roolitus, hän iloitsi elokuvan pressitilaisuudessa maanantaina.

Outi opiskeli vuoden tunnetaitovalmennusta ja valmistui keväällä Easel-ohjaajaksi. Koulutukseen kuului muun muassa valmennusharjoittelua sekä ihmisten että eläinten kanssa. Se oli myös oiva tutkimusmatka omaan itseen.

– Olen niin innoissani! Opin samalla paljon itsestäni sekä eläinten käyttäytymisestä, hän hehkutti.

Näyttelijä asuu Kirkkonummen suunnalla ja emännöi islanninhevostensa Jarlin ja Viikingin lisäksi labradorinnoutajaansa Jimiä sekä kahta kissaansa.

– Pyrin ratsastamaan joka päivä ja yritän ymmärtää hevosteni käyttäytymistä sekä kommunikoimaan heidän kanssaan, vaikken mikään hevoskuiskaaja olekaan, hän virnisti.

Outi aikoo soveltaa uusia taitojaan tekemissään yrityskoulutuksissa. Hän haluaisi myös jossain vaiheessa perustaa hoitopaikan, jossa voisi käyttää hyväkseen hevosten voimaannuttavaa vaikutusta ihmiseen.

 

Vierailija

Vielä tästäkin aiheesta saatiin juttu kasaan. Ilmeisesti kyseisellä rouvalla ei ole muuta kerrottavaa. Keskittyisi vaikka välillä miettimään omaa käytöstään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla