Musiikkimaailma kohahti, kun Taylor Swift erosi kesän alussa muusikko Calvin Harrisista. Pian se sai huomata, että kuvioissa on jo uusi kulta, ohjaaja-näyttelijä Tom Hiddleston. Kuva: Reuters
Musiikkimaailma kohahti, kun Taylor Swift erosi kesän alussa muusikko Calvin Harrisista. Pian se sai huomata, että kuvioissa on jo uusi kulta, ohjaaja-näyttelijä Tom Hiddleston. Kuva: Reuters

Laulaja Taylor Swift näyttää somessa mallia siitä, miten noin viisi minuuttia kestäneen suhteen aikana ehtii saavuttaa kaikki tärkeät etapit kuten lomamatkat ja kumppanin perheen tapaamisen.

Tinder-treffit ovat menneet kuin unelma, ja kotimatkalla huomaat jo kuvittelevasi teitä yhteisellä lomamatkalla. Pian näet sielusi silmin yhteiset sunnuntaibrunssit toistenne perheiden kanssa, häät ja suloiset pellavahiuksiset lapset. Tunnistatko itsesi?

Jos haaveilet asioiden etenemisestä pikakelauksella, on laulaja Taylor Swiftin ja ohjaaja-näyttelijä Tom Hiddlestonin salamasuhde sinulle täydellinen esikuva. 

Swift erosi kesän alussa muusikko Calvin Harrisista. Pian somemaailma sai huomata, että kuvioissa on uusi kulta, ohjaaja-näyttelijä Hiddleston.

Swift ja Hiddleston ovat deittailleet viisi minuuttia (noin kuukauden), mutta ovat jo ylittäneet useita seurustelusuhteen etappeja. Observer listaa pariskunnan matkustelleen yhdessä sekä tavanneen toistensa parhaat ystävät ja jopa perheen. Jos siis tahdot niin sanotusti nopeuttaa prosessia, ota mallia Hiddleswiftin salamasuhteesta.

Näin suhteen pikakelaus käy:

1. Ignooraa exäsi täysin

Taylor Swift noudattaa somemaailmassa tätä neuvoa erityisen tehokkaasti. Hän on julkaissut Instagram-tilillään iloiselta näyttäviä kuvia juhlista, ystävistä ja perheestä. Viimeisin kuva on Swiftin järjestämistä Amerikan itsenäisyyspäiväjuhlista.

 

Happy 4th from us ❤️

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ainiin, ja sen lisäksi, että häivytät exäsi omalta tililtäsi, lakkaa seuraamasta hänen tiliään. Poissa silmistä, poissa mielestä -sanonta toimii.

2. Käy läpi muodonmuutos

Mikä eromasennus? Minähän päinvastoin hehkun! Värjää ja leikkaa hiukset, vaihda huulipunaa, uusi vaatevarastosi. Ota itsestäsi paljon kuvia someen, jotta kaikki varmasti näkevät, miten hyvin olet menossa eteenpäin ja miten paljon uusi suhde on sinua virkistänyt.

 

🌹

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

3. Matkusta uuden kultasi kanssa

Swiftistä ja Hiddlestonista otettuja tunnelmallisia lomakuvia riittää. Itse asiassa tuoreella parilla on ollut niin kova vauhti päällä, että kyynikot ovat jo epäilleet, onko heidän suhteensa aito lainkaan vai täysi feikki. Mikä muu selittäisi onnelliset valokuvat rantakävelyistä äitien kanssa ja kiireettömistä kahvihetkistä, miten paparazzi on ollut aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan?

Muun muassa TrendingContent on jakanut Twitterissä Swiftin ja Hiddlestonin lomakuvia.

Mikäli rantakävelyt Atlantin valtameren rannalla eivät heti luonnistu, voit aloittaa rauhallisemmin vaikka päiväretkillä. Esimerkiksi Yyterin hiekkasärkillä, Porvoon vanhassa kaupungissa tai vaikkapa Hangossa saa napattua romanttisia ja tunnelmallisia lomakuvia someen.

4. Tapaa perhe

Lomakuvien lisäksi Twitterissä kiertää kuvia, joissa Swift ja Hiddleston käyskentelevät käsikynkässä toistensa äitien kanssa. Tämä jos mikä vauhdittaa suhdetta! Jos uusi kultasi ei meinaa tajuta vihjettä ja esitellä sinua äidilleen, voit etsiä tulevan anoppisi numeron myös itsenäisesti ja ehdottaa torikahveja. Ja kohtahan sitä on helppo suunnitella munkkikahvien äärellä niitä perheiden yhteisiä sunnuntaibrunsseja.

29-vuotiaan Alina Tomnikovin näyttelijänura on nyt hurjassa nosteessa. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
29-vuotiaan Alina Tomnikovin näyttelijänura on nyt hurjassa nosteessa. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Alina Tomnikovia kutsuttiin jo lapsena Suomen Juulia Roopertiksi. Ujo lapsi rakasti esiintymistä kotona isänsä vhs-kameralle.

”Milloin nää sinne Puttoukseen?” sukulaiset Oulussa ovat kyselleet näyttelijä Alina Tomnikovilta, 29, jo pitkään. Nyt se vihdoin tapahtuu, ja Alina on pestistä tohkeissaan itsekin.

– Olen katsellut Putousta sen alkukausista lähtien, ensin ihan muina faneina, sitten näyttelijän vinkkelistä. Olen ihastellut, miten monipuolisesti näyttelijät saavat siinä revitellä. Tunnen, että nyt oli minulle oikea aika lähteä mukaan.

Katso videolta, millainen kujeilija Alina oli jo lapsena! Videopotpuri on kooste Alinan Dimka-isän kuvaamista vhs-nauhoista.


Alina tuntuu rytinällä lyöneen läpi urallaan parin viime vuoden aikana. On tv-sarjoja Syke, Pää edellä, Downshiftaajat ja Donna sekä elokuvia Rendel, Tuntematon sotilas, pari Rölliä sekä pian ensi-iltansa saava Veljeni vartija.  Niiden lisäksi Alina on näytellyt muun muassa Ryhmäteatterissa sekä Kansallisteatterissa.

– Olen saanut tehdä draamaa, sketsiviihdettä ja kaikenlaista. Putous-komedia on yksi asia lisää taiteilijuuteni sisällä.

Sukulaistäti kutsui Alinaa Suomen Juulia Roopertiksi jo silloin, kun tyttö oli polvenkorkuinen.

– Lapsena haaveilin, että minusta kasvaisi Pretty Womanin ihana kiharatukka tai Fifth Elementin Leeloo, jota Milla Jovovich näytteli. Nykyään mieluusti näyttelisin sellaisia rooleja, mutta enää en haluaisi olla he, Alina nauraa.

Muiden mokailu puhdistaa

Alina kiittelee Putous-porukan keskinäistä yhteishenkeä. Sen kokeneet tekijät rauhoittelevat ensikertalaisia ja muistuttavat nauttimaan kaiken tohinan keskellä.

– Pirullista onkin, että paineet tulevat itseltäni. Tiedostan hyvin ohjelman suosion, Alina sanoo.

Alinaa viehättää, että suosikkiohjelma on koko perheen viihdettä.

– Se yhdistää ikään katsomatta, hän miettii.

– Ja onhan siinä sekin, että katsomalla sekoiluamme ja mokailuamme ihmiset voivat kotisohvillaan puhdistua omista nolouksista. Siinä kunkin häpeät himmenevät, kun seuraa muiden painavan menemään ilman mitään häpyä.

Putous MTV3 pe 20.1. alkaen.

Ei omena kauas puusta putoa – vai miten se nyt meni?

Monilla Putous-näyttelijöillä on kuuluisat vanhemmat. Ja on useilla entisillä Putous-näyttelijöillä myös taiteilijapuoliso.

Pihla Penttinen – isä Pertti Sveholm

Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula
Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula

Pihla Penttinen, 39, on kokenut näyttelijä, mutta Putouksesta hänet nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Pihlan isä on näyttelijä Pertti Sveholm. Pertti on ollut mukana yli sadassa televisiosarjassa ja elokuvassa, ja hänet on palkittu Jussi-patsaalla kahdesti.


 

Kiti Kokkonen – isä Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen

Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen
Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen

Myös Kiti Kokkonen, 43, on mukana Putouksessa ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä on vuonna 2008 kuollut ohjaaja Ere Kokkonen, jonka luona Kiti myös vietti lapsuutensa. Kitin äiti on näyttelijä Titta Jokinen.

 

Roope Salminen – isä Eppu Salminen, äidit Minna Turunen, Riitta Havukainen

Roope Salmisen, 28, isä on näyttelijä Eppu Salminen ja biologinen äiti näyttelijä Minna Turunen. Roope vietti lapsuutensa isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison, näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Uusperheeseen kuuluivat Riitan aiemmassa suhteessa syntynyt tytär Katariina Havukainen sekä Epun ja Riitan yhteinen lapsi, Santtu.

 

Myös joidenkin vanhojen Putous-näyttelijöiden isä tai äiti on taiteilija. Lisäksi monella ohjelmassa nähdyllä näyttelijällä on taiteilijapuoliso.

Iina ja Minka Kuustonen – isä Mikko Kuustonen

Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto
Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto

Sekä Iina että Minka Kuustonen ovat molemmat vanhoja Putous-näyttelijöitä. Heidän isänsä on muusikko, tv-kasvo Mikko Kuustonen. Iinan ja Minkan serkku on stand up -koomikko Sami Hedberg.

 

Näillä vanhoilla Putous-näyttelijöillä on näyttelijä- tai ohjaajapuolisot:

Pirjo Lonka (1. kausi) on naimisissa näyttelijä-ohjaaja Jani Volasen kanssa. Jani on Putouksen entinen pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja. Jani on ollut naimisissa myös Mari Perankosken kanssa. Mari oli mukana Putouksessa 

Elina Knihtilä (1. kausi) on naimisissa näyttelijä Tommi Korpelan kanssa.

Krista Kososen (1., 2., 3. ja 4. kausi) avopuoliso on ohjaaja Antti Jokinen.

Joanna Haartti (2. kausi) seurustelee näyttelijä Minna Haapkylän kanssa.

Ville Tiihosen kumppani on näyttelijä Kreeta Salminen. Kreetan isä on puolestaan Esko Salminen.

Kaisa Hela (o.s. Mattila) (8. kausi) aviopuoliso on muusikko-näyttelijä Heikki Hela.

Minka Kuustosen (8. kausi) avopuoliso on näyttelijä Aku Sipola.

Essi Hellén (6. kausi) aviopuoliso on näyttelijä Mikko Virtanen.