Me Naiset
|
Sanna Wallenius

– Täydellinen päivä. Meillä on ihan mieletön fiilis, riemuitsee tuore aviopari Riikka ja Ville Pusa. He viettivät tunnelmallisia häitään paukkupakkasessa Lapin kaamoksessa.

Kuvat Jouni Harala

Kuvagalleria: Riikka ja Ville Pusan häät

Rovaniemen suuressa kivikirkossa oli lämmin tunnelma, kun Riikka Pietilä ja Ville Pusa lauantaina iltapäivällä sanoivat toisilleen tahdon. Salamarakkauden sinetöintiä oli todistamassa pariskunnan kahdeksankymmentä läheistä perheenjäsentä ja ystävää. Kunniavieras kirkossa oli Villen tytär, neljävuotias Dana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riikka asteli jouluisesti valaistun kirkon alttarille Ranskasta tilatussa, tyllihelmaisessa morsiuspuvussa. Ville luotti asuvalinnassaan kokomustaan. Lyhyen kaavan mukaan toimitetussa tilaisuudessa lauloi Villen ja Riikan ystävä Julia Vornanen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silmin nähden jännittynyt tunnelma vapautui vasta vihkimisen jälkeen kirkon ovella, jossa hääpari skoolasi kuohuvalla. Hääjuhla käynnistyi napapiirin kodikkaassa Santamus-ravintolassa, jossa vierasjoukkoa hemmoteltiin Lapin-herkuilla ja kansainvälisen keittiön tulisilla erikoisuuksilla. Illan liikuttavimman puheen piti Villen veli, bestmanina toiminut Timo Pusa.

– Timo puhui todella kauniisti heidän lapsuudestaan Ruotsissa. Kaikki pyyhkivät silmäkulmiaan, kertoo Riikan kaaso Päivi Kunnari.

Vieraita hauskuutettiin myös videolla, joka kertoi humoristisesti Riikan ja Villen pikavauhtia edenneestä suhteesta.

Jatkoille hääpari ja vieraat siirtyivät Lähteentien pirtille tanssimaan Mr. Hyden ja coverhittien tahdissa. Riikka yllätti vieraat saapumalla paikalle lyhyessä mekossa ja kunnon bailaamiseen sopivissa tennareissa. Hääpuku oli sama kuin vihkitilaisuudessa, mutta sen helmaa oli lyhennetty.

– Nyt mahtuu joraamaan kunnolla. Meillä on ihan mieletön fiilis! Kaikki on mennyt niin hyvin ja tuntuu, että vieraatkin ovat viihtyneet. Aiomme Villen kanssa juhlia myöhään yöhön, sanoo onnellinen Riikka, jonka toive rennoista häistä toteutui.

Avioliitto on sekä Riikalle että Villelle ensimmäinen. Hääyötä pariskunta vetäytyi lopulta viettämään hotelli Pohjanhoviin. Jouluna he aikovat rauhoittua Riikan vanhempien mökillä Rovaniemellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla