Jennifer Lawrencella ja Liam Hemsworthillä huhutaan olevan vähän sutinaa. Kuva: Reuters
Jennifer Lawrencella ja Liam Hemsworthillä huhutaan olevan vähän sutinaa. Kuva: Reuters

Nälkäpeli-tähdet Jennifer Lawrence ja Liam Hemsworth eivät ehkä olekaan pelkkiä ”parhaita ystäviä”.

Huokaus! Mikä ihana superpari he olisivatkaan! Nimittäin Nälkäpeli-elokuvien tähdet Jennifer Lawrence, 24, ja Liam Hemsworth, 24.
Heat
-lehden mukaan näyttelijäkollegoiden ystävyydessä on ilmennyt kuulemma romanttisia vivahteita.

– Heidän välillään on aina ollut uskomaton kemia. Nyt he haluavat pitää matalaa profiilia, sillä molemmat haluavat katsoa, mihin kohtalo johdattaa, lehdelle kerrotaan.

Jennifer ja Liam eivät ole kommentoineet suhdehuhuja, mutta ainakin nämä kolme asiaa puhuvat sen puolesta, että kyllä tässä kaikki mahdollisuudet on olemassa.

1. Molemmat ovat vapaita

Jennifer ja Liam ovat olleet ystäviä jo vuosia. Lisäksi he ovat kuvanneet yhdessä kolme Nälkäpeli-leffaa. Ja leffakuvauksissa jos jossain näkee väkisinkin toisen pahimmat puolet – ovathan kuvaukset pääosin pelkkää odottelua ja kärsivällisyyden koettelemista.

Vuosi kestäneestä ystävyydestä huolimatta molemmat ovat pitkästä aikaa myös vapaita. Jenniferin on–off-suhde Nicholas Houltiin päättyi lopullisesti kesällä 2014, ja suhde Coldplayn Chris Martiniinkin päättyi hiljattain. Liam puolestaan erosi kihlatustaan Miley Cyruksesta vuosi sitten.

2. Jennifer ylistää Liamia

Jennifer kutsui Liamia hiljattain
Nylon Magazinesin
haastattelussa ”parhaaksi ystäväkseen”. No niin, no niin! Ystävyys on oikein hyvä pohja parisuhteelle. Ja arvatkaapa mitä Liam teki, kun kuuli Jenniferin olevan huonona sen jälkeen, kun erosi Chrisistä? No, Liam lähetti Jenniferille lohdutukseksi tämän lempieläimen, pehmokoalan. Siis pehmokoalan!

Eikä siinä kaikki. Jennifer kuvaili hijattain Liamin luonteenpiirteitä mitä ylistävimmillä adjektiiveilla mahtavin, rakastettavin, suloisin, hulvattomin ja ihmeellisin tyyppi. Vielä kun Jennifer huomaa Liamin seksikkyyden, niin rakkaustarina on valmis alkamaan. Sitä paitsi seksikkyys on Liamilla geeneissä – valittiinhan hänen isoveljensä Chris Hemsworth tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

3. Liamilla ei ole rasittavaa eksää

Joo joo! Ikä on vain numeroita, mutta tilastot kertovat, että monesti parisuhdetta on helpompi rakentaa suunnilleen samassa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa. Ja Jennifer ja Liam ovat täsmälleen saman ikäisiä.

Jenniferin edellinen mies, Chris, oli hänelle liian vanha, sillä ikäeroa oli 13 vuotta. Eikä siinä mitään, mutta Chrisillä oli myös kaksi lasta Gwyneth Paltrow’n kanssa. Ja Liamin eksä, Miley, taas oli ihan liian teini – vaikkakin osa meni kohuimagon piikkiin.

Sitä paitsi Jenniferin ja Liamin suhde ei kaatuisi ainakaan rasittavaaan eksään – siis Gwyneth Paltrow’hun.

Lue myös:Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu


Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat – onko syy Gwyneth Paltrow’n?


Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow’n vastakohta

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika 

Maarit Feldt-Ranta on sairastanut mahasyövän kahteen otteeseen. Nuorempana hyvin kilpailuhenkinen nainen liikkuu nyt ennen kaikkea pysyäkseen terveenä.

Joka aamu kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta, 50, astuu vaa’alle. Sitten hän katsoo alastonta peilikuvaansa ja toteaa itselleen: Olenpa aika simpsakka viisikymppinen!

– Tykkään itsestäni ja olen onnellinen ihan siitä, että olen kasassa, mahasyövän kaksi kertaa sairastanut Maarit sanoo.

Oman painon tarkkailu ei ole ulkonäkökeskeisyyttä. Painon heittely on yksi ensimmäisistä oireista, jos syöpä olisi uusinut taas. Siksi se on Maaritille välttämättömyys.

– Se on ihan hyvä rutiini eikä ahdista, koska tunnen oloni kotoisaksi kropassani. Voin oikein hyvin, Maarit sanoo.

Maarit painaa 30 kiloa vähemmän kuin ennen sairastumistaan. Painon putoamiseen vaikuttivat vaikeat syöpähoidot ja se, että ensimmäisessä leikkauksessa ruoansulatuskanavasta otettiin osa pois. Maarit pystyi syömään aluksi vain lusikallisia soppaa.

Toipumista nopeutti Maaritin hyvä peruskunto. Lääkäri totesi, että jos kävelet sairaalan käytäviä, pääset vielä nopeammin kotiin.

– Ja minähän kävelin. Kun pääsin kotiin, laahustin ulkona potkukelkan kanssa, jotta pääsin liikkeelle. Siitä se lähti.

Viime kesänä Maarit juoksi Jukolan viestissä reilun kymmenen kilometrin matkan.

– Se meni melko helposti. Se kertoo siitä, että minulla on edelleen hyvä kunto, vaikka sisuskaluja on lähtenyt.

”Minun on liikutettava kehoani väkisin, jotta se pysyy kunnossa tässä iässä.”

Maarit on ollut aina hyvin liikunnallinen. Nuorempana hän oli hyvin kilpailuhenkinen ja harrasti tosissaan muun muassa uintia ja myöhemmin käsipalloa.

Nykyään Maarit vannoo arkiliikunnan nimeen: hän polkee kaupunkifillarilla kokouksesta toiseen tai jää kaksi pysäkkiä liian aikaisin pois bussista, koska joukkueurheilu tai jumppatunnit ovat nykytilanteessa mahdottomia.

Myös syy liikkua on muuttunut. Jos ennen liikkeeseen ajoi voitontahto, nykyään Maarit liikkuu, jotta pysyisi terveenä.

– Minulla ei ole mitään suurta liikunnanhimoa, vaan olen rationaalinen ja ymmärrän, että minun on pakko liikkua. Istuminen tutkitusti tappaa, ja minun on liikutettava kehoani väkisin, jotta se pysyy kunnossa tässä iässä.

Maaritilta on syöpähoitojen yhteydessä poistettu kokonaan vatsalaukku. Miten se on vaikuttanut syömiseen? Entä mitkä ovat Maaritin Top 3 -liikuntalajia? Lue koko haastattelu Me Naisten numerosta 21/18. Digilehden voit lukea täältä.