Jennifer Lawrencella ja Liam Hemsworthillä huhutaan olevan vähän sutinaa. Kuva: Reuters
Jennifer Lawrencella ja Liam Hemsworthillä huhutaan olevan vähän sutinaa. Kuva: Reuters

Nälkäpeli-tähdet Jennifer Lawrence ja Liam Hemsworth eivät ehkä olekaan pelkkiä ”parhaita ystäviä”.

Huokaus! Mikä ihana superpari he olisivatkaan! Nimittäin Nälkäpeli-elokuvien tähdet Jennifer Lawrence, 24, ja Liam Hemsworth, 24.
Heat
-lehden mukaan näyttelijäkollegoiden ystävyydessä on ilmennyt kuulemma romanttisia vivahteita.

– Heidän välillään on aina ollut uskomaton kemia. Nyt he haluavat pitää matalaa profiilia, sillä molemmat haluavat katsoa, mihin kohtalo johdattaa, lehdelle kerrotaan.

Jennifer ja Liam eivät ole kommentoineet suhdehuhuja, mutta ainakin nämä kolme asiaa puhuvat sen puolesta, että kyllä tässä kaikki mahdollisuudet on olemassa.

1. Molemmat ovat vapaita

Jennifer ja Liam ovat olleet ystäviä jo vuosia. Lisäksi he ovat kuvanneet yhdessä kolme Nälkäpeli-leffaa. Ja leffakuvauksissa jos jossain näkee väkisinkin toisen pahimmat puolet – ovathan kuvaukset pääosin pelkkää odottelua ja kärsivällisyyden koettelemista.

Vuosi kestäneestä ystävyydestä huolimatta molemmat ovat pitkästä aikaa myös vapaita. Jenniferin on–off-suhde Nicholas Houltiin päättyi lopullisesti kesällä 2014, ja suhde Coldplayn Chris Martiniinkin päättyi hiljattain. Liam puolestaan erosi kihlatustaan Miley Cyruksesta vuosi sitten.

2. Jennifer ylistää Liamia

Jennifer kutsui Liamia hiljattain
Nylon Magazinesin
haastattelussa ”parhaaksi ystäväkseen”. No niin, no niin! Ystävyys on oikein hyvä pohja parisuhteelle. Ja arvatkaapa mitä Liam teki, kun kuuli Jenniferin olevan huonona sen jälkeen, kun erosi Chrisistä? No, Liam lähetti Jenniferille lohdutukseksi tämän lempieläimen, pehmokoalan. Siis pehmokoalan!

Eikä siinä kaikki. Jennifer kuvaili hijattain Liamin luonteenpiirteitä mitä ylistävimmillä adjektiiveilla mahtavin, rakastettavin, suloisin, hulvattomin ja ihmeellisin tyyppi. Vielä kun Jennifer huomaa Liamin seksikkyyden, niin rakkaustarina on valmis alkamaan. Sitä paitsi seksikkyys on Liamilla geeneissä – valittiinhan hänen isoveljensä Chris Hemsworth tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

3. Liamilla ei ole rasittavaa eksää

Joo joo! Ikä on vain numeroita, mutta tilastot kertovat, että monesti parisuhdetta on helpompi rakentaa suunnilleen samassa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa. Ja Jennifer ja Liam ovat täsmälleen saman ikäisiä.

Jenniferin edellinen mies, Chris, oli hänelle liian vanha, sillä ikäeroa oli 13 vuotta. Eikä siinä mitään, mutta Chrisillä oli myös kaksi lasta Gwyneth Paltrow’n kanssa. Ja Liamin eksä, Miley, taas oli ihan liian teini – vaikkakin osa meni kohuimagon piikkiin.

Sitä paitsi Jenniferin ja Liamin suhde ei kaatuisi ainakaan rasittavaaan eksään – siis Gwyneth Paltrow’hun.

Lue myös:Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu


Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat – onko syy Gwyneth Paltrow’n?


Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow’n vastakohta