Jennifer Lawrencella ja Liam Hemsworthillä huhutaan olevan vähän sutinaa. Kuva: Reuters
Jennifer Lawrencella ja Liam Hemsworthillä huhutaan olevan vähän sutinaa. Kuva: Reuters

Nälkäpeli-tähdet Jennifer Lawrence ja Liam Hemsworth eivät ehkä olekaan pelkkiä ”parhaita ystäviä”.

Huokaus! Mikä ihana superpari he olisivatkaan! Nimittäin Nälkäpeli-elokuvien tähdet Jennifer Lawrence, 24, ja Liam Hemsworth, 24.
Heat
-lehden mukaan näyttelijäkollegoiden ystävyydessä on ilmennyt kuulemma romanttisia vivahteita.

– Heidän välillään on aina ollut uskomaton kemia. Nyt he haluavat pitää matalaa profiilia, sillä molemmat haluavat katsoa, mihin kohtalo johdattaa, lehdelle kerrotaan.

Jennifer ja Liam eivät ole kommentoineet suhdehuhuja, mutta ainakin nämä kolme asiaa puhuvat sen puolesta, että kyllä tässä kaikki mahdollisuudet on olemassa.

1. Molemmat ovat vapaita

Jennifer ja Liam ovat olleet ystäviä jo vuosia. Lisäksi he ovat kuvanneet yhdessä kolme Nälkäpeli-leffaa. Ja leffakuvauksissa jos jossain näkee väkisinkin toisen pahimmat puolet – ovathan kuvaukset pääosin pelkkää odottelua ja kärsivällisyyden koettelemista.

Vuosi kestäneestä ystävyydestä huolimatta molemmat ovat pitkästä aikaa myös vapaita. Jenniferin on–off-suhde Nicholas Houltiin päättyi lopullisesti kesällä 2014, ja suhde Coldplayn Chris Martiniinkin päättyi hiljattain. Liam puolestaan erosi kihlatustaan Miley Cyruksesta vuosi sitten.

2. Jennifer ylistää Liamia

Jennifer kutsui Liamia hiljattain
Nylon Magazinesin
haastattelussa ”parhaaksi ystäväkseen”. No niin, no niin! Ystävyys on oikein hyvä pohja parisuhteelle. Ja arvatkaapa mitä Liam teki, kun kuuli Jenniferin olevan huonona sen jälkeen, kun erosi Chrisistä? No, Liam lähetti Jenniferille lohdutukseksi tämän lempieläimen, pehmokoalan. Siis pehmokoalan!

Eikä siinä kaikki. Jennifer kuvaili hijattain Liamin luonteenpiirteitä mitä ylistävimmillä adjektiiveilla mahtavin, rakastettavin, suloisin, hulvattomin ja ihmeellisin tyyppi. Vielä kun Jennifer huomaa Liamin seksikkyyden, niin rakkaustarina on valmis alkamaan. Sitä paitsi seksikkyys on Liamilla geeneissä – valittiinhan hänen isoveljensä Chris Hemsworth tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

3. Liamilla ei ole rasittavaa eksää

Joo joo! Ikä on vain numeroita, mutta tilastot kertovat, että monesti parisuhdetta on helpompi rakentaa suunnilleen samassa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa. Ja Jennifer ja Liam ovat täsmälleen saman ikäisiä.

Jenniferin edellinen mies, Chris, oli hänelle liian vanha, sillä ikäeroa oli 13 vuotta. Eikä siinä mitään, mutta Chrisillä oli myös kaksi lasta Gwyneth Paltrow’n kanssa. Ja Liamin eksä, Miley, taas oli ihan liian teini – vaikkakin osa meni kohuimagon piikkiin.

Sitä paitsi Jenniferin ja Liamin suhde ei kaatuisi ainakaan rasittavaaan eksään – siis Gwyneth Paltrow’hun.

Lue myös:Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu


Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat – onko syy Gwyneth Paltrow’n?


Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow’n vastakohta

”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni”, Antti kertoo.

Laulaja Antti Tuisku avaa tuoreessa Apu-lehden numerossa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Muusikko kertoi marraskuun alussa jäävänsä tauolle kevään 2018 areenakiertueen ja Provinssi Rockin keikan jälkeen. Syystä hän on kuitenkin vaiennut.

Nyt hän paljastaa, että aikoo hankkia tauon aikana hyvinvointivalmentajan pätevyyden.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, hän kertoo Apulle.

”Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea.”

Kun Antti marraskuussa ilmoitti tauostaan, hän kertoi tuntevansa ristiriitaisia fiiliksiä.

– Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon. Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan, hän kertoi.

Kesällä Antti kertoi Me Naisten haastattelussa, että haluaa panostaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Hän rakennutti kotiinsa suolahuoneen, vei äitinsä viime talvena lomalle Los Angelesiin ja siskonsa miehineen Berliiniin Céline Dionin keikalle.

– Olen halunnut satsata siihen, että jaksan tehdä työni mahdollisimman hyvin. Mutta haluan tarjota elämyksiä myös läheisilleni. Hiljattain mökillä yritin sanoa sukulaisille, että kertokaa, jos tarvitsette tänne jotakin, hän kertoi. 

 

Kun näyttelijä Emmi Pesonen alkoi seurustella ohjaaja Paavo Westerbergin kanssa, hän sai kaupan päälle neljä lasta.   

– Useimmat harjoittelevat äitiyttä lapsi kerrallaan, mutta minulle kaikki iät tulivat yhteen syssyyn, Emmi kertoo.

Kun näyttelijä Emmi Pesonen, 40, ensimmäisen kerran vieraili ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerbergin, 44, luona, hän katseli lasten kuvia seinällä. 

– Ihmettelin, kun rivistö vain jatkui ja jatkui, ja kaikki ne kuulemma olivat Paavon eri lapsia.

Lapsikatras ei kuitenkaan 27-vuotiasta Emmiä säikäyttänyt, päinvastoin.

– Olin aina ajatellut, että haluan paljon lapsia. Useimmat harjoittelevat äitiyttä lapsi kerrallaan, mutta minulle kaikki iät tulivat yhteen syssyyn, Emmi kertoo. Myöhemmin joukko kasvoi seitsemän hengen suurperheeksi.

– Suurin lahja, joka Emmi on minulle antanut on se, että hän on rakastanut lapsiani, Paavo sanoo.

Vaikeinta aikaa heidän suhteessaan elettiin, kun Paavo ja Emmi teatteritöiden ja arjen pyörittämisen lisäksi remontoivat omakotitaloa.

– Silloin vaatimusten määrä kotona oli niin valtava ja stressitasot niin koholla, että kun pääsi teatterille ja sulki oven takanaan, tuntui päässeensä turvaan ja melkein lomalle, Emmi sanoo. 

– Mutta ainakin elämän tarkoitus oli silloin selvä. Ei ollut aikaa fokusoida itseensä tai kriisiyttää parisuhdetta, kun piti vaan selvitä arjesta, Paavo jatkaa.

Toimiva taiteilijaliitto

Tammikuun alussa ensi-iltansa saa Emmin ja Paavon yhdessä käsikirjoittama ja Paavon ohjaama elokuva Viulisti.

Viulisti on Paavon ensimmäinen leffaohjaus ja Emmin esikoiskäsikirjoitus, jonka tekemiseen hän hyppäsi samalla pelottomalla asenteella kuin suurperheen äidiksi – ilman että ensin olisi vaikkapa kirjoittanut jonkun lyhytelokuvan käsiksen.

Kirjoittaminen oli Emmille monella tapaa avartavaa ja vapauttavaa.

– Näyttelijä on työnsaannin suhteen usein alisteisessa asemassa suhteessa ohjaajaan. Se on välillä tosi kuluttavaa. Kun kirjoitan, saan tehdä ihan mitä haluan, hän sanoo.

Yhdessä pari on työskennellyt aiemminkin.

– Työnteko yhdessä ei ole ikinä ollut meille vaikeaa, sillä työpaikalla roolimme ovat selvät. Eikä Paavo minua ainakaan helpommalla päästa kuin muita.  Siviilielämässä vastuun jakaminen on paljon vaikeampaa, Emmi sanoo.

– Kunnioitamme työtä ja työyhteisöä niin paljon, ettemme siellä rupea riitelemään. Eiväthän muutkaan tuo työpaikalle kotiasioitaan, Paavo jatkaa.

Mihin Emmi Paavossa ihastui? Miten seitsenhenkisen perheen arkea pyöritettiin? Voiko vain taiteilija ymmärtää toista taiteilijaa? Miltä tuntuu, kun lapset muuttavat pois kotoa? Lue lisää Me Naisten numerosta 50-51/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.