Kun Kanye-iskä lähtee shoppaamaan, ei lasketa senttejä. Kuva: Reuters
Kun Kanye-iskä lähtee shoppaamaan, ei lasketa senttejä. Kuva: Reuters

Räppäri Kanye West hankki tyttärelleen timanttitiaran.

Räppäri Kanye West, 37, ei ilmeisesti ole nähnyt ainakaan tätä videota, joka todistaa, että lapset eivät kaipaa kalliita lahjoja.

Daily Mailin mukaan miehen nimittäin väitetään ostaneen hänen ja Kim Kardashianin 18 kuukauden ikäiselle esikoistyttärelle Northille noin 50 500 euron arvoisen timanttitiaran ja noin 10 000 euron lelukopion omasta autostaan.

Lähteen mukaan timanttitiara on Kanyen mielestä oiva lahja taaperolle, koska sen avulla North voi pukeutumisleikkejä leikkiessään olla oikea prinsessa.

Joulu ei taida tulla aivan halvaksi räppärille. Kanyen (tai siis hänen stylistinsä) väitetään hankkineen myös Kim-vaimolle luksuslaukkuja, -vaatteita, -kenkiä ja -koruja.

Ehkä lahjukset lepyttävät Kimin, joka saattaa olla miehensä kanssa hieman eri mieltä siitä, ovatko yli 60 000 euron lahjat sopivia pikkulapselle.

Kim ilmoitti Evening Standardin haastattelussa haluavansa Northin oppivan ymmärtämään rahan ja työn tekemisen arvon.

– Mietin ystävieni kuullen ääneen sitä, mikä mahtaa olla Northin ensimmäinen työpaikka. He ihmettelivät, että joutuuko North joskus muka töihin. Sanoin heille, että tietysti joutuu. Hänen on opittava työskentelemään haluamiensa asioiden eteen.

Ehkä Kanye ajatteli, että timanttitiara piristää oivasti raskaintakin työpäivää.

 

She's ready!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Northin käyttämää turkisliiviä tuskin löytyy ihan jokaisen lastenvaateliikkeen valikoimista.

 

Disney on Ice #Mason #Zeplin #Penelope #North #BestFriends

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

North lähti serkkujensa Masonin ja Penelopen kanssa katsomaan Disneyn luisteluesitystä.

 

North & Georgia

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Lue myös:

Millaista on olla julkkiksen lapsi? Riitta Väisäsen Sofia-tytär kertoo

Turkista ja nahkaa! Ovatko nämä taaperot maailman nuorimmat tyyli-ikonit?

Kim Kardashian – tyrkky vai nerokas bisnesnainen?

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika