Tarja Turunen sai potkut Nightwishistä 2005. Kuva: Sanoma-arkisto
Tarja Turunen sai potkut Nightwishistä 2005. Kuva: Sanoma-arkisto

Tuomas Holopainen myöntää Soundin haastattelussa, että Tarja Turusen potkut hoidettiin epäammattimaisesti.

Nightwish-yhtyeen keulakuva Tuomas Holopainen myöntää Soundi-lehdessä, että Tarja Turusen potkut hoidettiin huonosti. Tarja sai potkut vuonna 2005, ja kaksikon välit katkesivat.

– Tarjan kanssa hoidimme asian äärimmäisen ei-ammattimaisesti. Asiat meni niin kuin niiden piti mennä, mutta tapa millä se tehtiin, oli huono. Sen voivat meistä kaikki myöntää.

− Nurkkaan ajettu eläin ei toimi järkevästi, se haluaa vain pois nurkasta keinolla millä hyvänsä. Mutta siinä tilanteessa kaikki toimivat väärin, se oli erittäin huonosti hoidettu tilanne, Tuomas kertoo Soundissa.

Tarja on aikaisemmin kertonut, että potkut yhtyeestä oli hänelle kova paikka. Hänen piti etsiä artistina uusi identiteetti, mikä kesti vuosia.

– Ensimmäiset kaksi viikkoa oli ihan hysteeristä. Itkin joka helvetin päivä Marcelon (manageri ja puoliso) kanssa, Tarja Turunen muisteli viime marraskuussa.

Tarjan jälkeen Nightwishin on ollut vaikea löytää sopivaa solistia. Yhtyeestä on saanut potkut myös toinen solisti, ruotsalainen Anette Olzon. Olzon kertoi Me Naisten haastattelussa reilu vuosi sitten, että bändin pojat päättivät tämän puolesta kaiken.

Tällä hetkellä yhtyeen solisti on hollantilainen Floor Jansen.

– On tässä ollut huonoa säkääkin menneisyydessä, mutta nyt pidetään Floorista kiinni kynsin ja hampain, Tuomas kertoo Soundissa.

Lue myös:

Tuomas Holopainen myöntää: Avoliitossa Johanna Kurkelan kanssa jo 5 vuotta

Nightwish vastaa Anette Olzonin väitteisiin: Totuuden vääristelyä ja mustamaalausta

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.