Peter Franzén näyttelee The Gunmanissa ammattisotilasta, joka taistelee Sean Pennin hahmoa vastaan. Kuvat: Sanoma-arkisto / Anni Koponen ja Reuters
Peter Franzén näyttelee The Gunmanissa ammattisotilasta, joka taistelee Sean Pennin hahmoa vastaan. Kuvat: Sanoma-arkisto / Anni Koponen ja Reuters

Näyttelijä Peter Franzén tutustui Sean Penniin Hollywood-leffan kuvauksissa, mutta myös työajan ulkopuolella.

Peter Franzén on käynyt jo vuosia Hollywood-leffojen castingeissä, mutta sivurooli The Gunmanin roistona on hänen isoin roolinsa. Pääosaa draamapainotteisessa toimintaleffassa näyttelee Sean Penn.

Seanilla oli parikymmentä vuotta sitten nihkeän ihmisen maine, minkä takia Sami Kuronen kysyi Peteriltä Radio Suomipopilla, onko Sean oikeasti niin inhottava kuin huhutaan.

– Ei mun mielestä. Hän on mahtava taiteilija ja humaani. Totta kai hänessä raivopäisyyttä, ei sille mitään voi. Mutta niin pitää ollakin, jos haluaa tollaseen asemaan. Enkä kokenut sitä mitenkään huonona tai luotaantyöntävänä, Peter kertoi haastattelussa.

Peterin mukaan hän ja Sean viettivät aikaa myös työajan ulkopuolella.

– Hänellä on hyvin mielenkiintoisia tarinoita. Juttelimme isoista, moraalisista asioista, mutta myös potaskaa. Sain kuulla tarinoita esimerkiksi hänen hyväntekeväisyystyöstään Haitilla.

Pierre Moralin ohjaamassa leffassa näyttelevät myös Javier Bardem, Jasmine Trinca ja Ray Winstone. Elokuvan ensi-ilta on 24. huhtikuuta.

Katso haastattelussa klippi, jossa Peter kertoo, miltä Sean tuoksuu. Video: Radio Suomipop

2035845

Lue myös:

Peter Franzén roolistaan uusnatsina: ”Minun piti voittaa oma vastusteluni”

KSML: Miss Suomelle tarjottiin Hollywood-roolia seksiä vastaan

Näitä näyttelijöitä mahtaa kaduttaa – kieltäytyivät hittirooleista