Peter Franzén näyttelee The Gunmanissa ammattisotilasta, joka taistelee Sean Pennin hahmoa vastaan. Kuvat: Sanoma-arkisto / Anni Koponen ja Reuters
Peter Franzén näyttelee The Gunmanissa ammattisotilasta, joka taistelee Sean Pennin hahmoa vastaan. Kuvat: Sanoma-arkisto / Anni Koponen ja Reuters

Näyttelijä Peter Franzén tutustui Sean Penniin Hollywood-leffan kuvauksissa, mutta myös työajan ulkopuolella.

Peter Franzén on käynyt jo vuosia Hollywood-leffojen castingeissä, mutta sivurooli The Gunmanin roistona on hänen isoin roolinsa. Pääosaa draamapainotteisessa toimintaleffassa näyttelee Sean Penn.

Seanilla oli parikymmentä vuotta sitten nihkeän ihmisen maine, minkä takia Sami Kuronen kysyi Peteriltä Radio Suomipopilla, onko Sean oikeasti niin inhottava kuin huhutaan.

– Ei mun mielestä. Hän on mahtava taiteilija ja humaani. Totta kai hänessä raivopäisyyttä, ei sille mitään voi. Mutta niin pitää ollakin, jos haluaa tollaseen asemaan. Enkä kokenut sitä mitenkään huonona tai luotaantyöntävänä, Peter kertoi haastattelussa.

Peterin mukaan hän ja Sean viettivät aikaa myös työajan ulkopuolella.

– Hänellä on hyvin mielenkiintoisia tarinoita. Juttelimme isoista, moraalisista asioista, mutta myös potaskaa. Sain kuulla tarinoita esimerkiksi hänen hyväntekeväisyystyöstään Haitilla.

Pierre Moralin ohjaamassa leffassa näyttelevät myös Javier Bardem, Jasmine Trinca ja Ray Winstone. Elokuvan ensi-ilta on 24. huhtikuuta.

Katso haastattelussa klippi, jossa Peter kertoo, miltä Sean tuoksuu. Video: Radio Suomipop

2035845

Lue myös:

Peter Franzén roolistaan uusnatsina: ”Minun piti voittaa oma vastusteluni”

KSML: Miss Suomelle tarjottiin Hollywood-roolia seksiä vastaan

Näitä näyttelijöitä mahtaa kaduttaa – kieltäytyivät hittirooleista

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika