Miranda Kerr ja Orlando Bloom erosivat syksyllä 2013. Kuva: Reuters
Miranda Kerr ja Orlando Bloom erosivat syksyllä 2013. Kuva: Reuters

Hollywood-komistus Orlando Bloom on ollut sinkkumarkkinoilla vajaan vuoden. Nyt näyttelijä on bongattu Ibizan-lomaltaan vaalean skandikaunottaren seurassa.

Näyttelijä Orlando Bloom, 37, nauttii sinkkuelämästään erottuaan mallivaimo Miranda Kerristä. Parhaillaan Bloom viettää lomaansa Ibizalla, missä hänet on nähty viettämässä aikaa 20-vuotiaan Lykke-nimisen ruotsalaisnaisen kanssa.

Silminnäkijät kertovat Nöjes Bladet-lehdelle bonganeensa Orlandon ja Lykken ajamassa vesiskootterilla, illallistamassa ja tanssimassa. Läsnäolijoiden mukaan pari piteli toisiaan kädestä ja vaikutti viihtyvän hyvin toistensa seurassa.

Orlandon kerrotaan halailleen Lykkeä ja kaavailleen läsnäolijoiden kuullen suurempiakin tulevaisuudensuunnitelmia.

– Hän on tuleva vaimoni, hän on niin suloinen, näyttelijä kehui.

Ruotsalainen Lykke vahvistaa lehdelle lomailevansa Ibizalla, muttei kommentoi Bloomia millään tavalla.

Bloom erosi mallivaimostaan Miranda Kerristä vuoden 2013 syksyllä kuuden avioliittovuoden jälkeen. Pariskunnan lähipiiristä huhuttiin, että eron syynä olisi Orlin railakas juhliminen.

Lue lisää:

Miranda Kerrin ja Orlando Bloomin eron syy saattoi paljastua

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!