Fitnessmalli Janni Hussi on huolissaan, että nuoret naiset tekevät kauneusleikkauksia harkitsematta asiaa perusteellisesti.

Fitnessmalli Janni Hussi, 22, kertoi Radio Loopin haastattelussa olevansa huolissaan nuorten naisten kauneusihanteista.

– Tuntuu, että nykypäivänä kauneusihanne on niin pienessä muotissa: pitää olla muodot, mutta silti olla mahdollisimman rasvaton ja hoikka. Käytännössä on mahdotona olla isorintainen ja muodokas näin naisena – ellei luoja sitten ole suonut niin mieletöntä kroppaa, Janni Hussi sanoi.

Kauneuskirurgiaa Janni pitää jokaisen omana asiana, mutta on silti hiukan huolissaan, että nuoret turvautuvat kosmeettiseen kirurgiaan kovin nuorina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mulla on hyviä ystäviä, joille on tehty leikkauksia, eikä mulla ole mitään sitä vastaan. Mutta kyllä se luo nuorille ihan hirveät paineet. Yhä nuoremmat ja nuoremmat tekevät leikkauksia, jopa peruuttamattomia juttuja, mitä ei nuorena välttämättä osaa harkita riittävästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Janni nähdään syksyllä TV5-kanavalla Tavallista elämää -sarjassa, jossa seurataan neljän julkisuuden henkilön elämää. Osa materiaalista on julkkisten itsensä kuvaamaa. Lue lisää täältä.

Lue myös:

Janni Hussi esittelee kesän 2014 ihanimmat bikinit – katso video

Janni Hussi: "Peppu on paras puoleni"

Janni Hussi: "Kuvittelin, etten koskaan pompi miehen mukaan"

Janni Hussi paljastaa treeniruokavalionsa

Fitnessmalli Janni Hussin pepputreeni – katso liikkeet videolla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla