Arvostelijoiden mielestä Madonnan pitäisi esiintyä ”iälleen sopivalla tavalla”. Madonna ei ole samaa mieltä. Kuva: Reuters
Arvostelijoiden mielestä Madonnan pitäisi esiintyä ”iälleen sopivalla tavalla”. Madonna ei ole samaa mieltä. Kuva: Reuters

Madonnalla on nyt vaikeaa.

Viime kuussa Madonna, 56, pyllähti maahan esiintyessään. Pyllähtämisestä tuli nettihitti, ja sen aiheuttanut viitta sai jopa oman Twitter-tilin. Arvostelijoiden mukaan tämä todisti, että Madonna on jo liian vanha raflaaviin esiintymisiin viitta päällä. Tähti kiirehti selittämään, että hänelle ei edes käynyt mitään, kiitos monipuolisen treenaamisen ja hyvän kunnon.

Nyt Madonnan kannanotot jatkuvat. Tuoreessa haastattelussa hän tilittää, kuinka naisilla on vaikeampaa kuin kellään muulla.

– Naiset ovat edelleen väheksytyin ihmisryhmä. Heidän ei vieläkään anneta muuttua, Madonna tykitti ja jatkoi:

– Menestyneen naisen pitää mahtua tiettyyn muottiin. Käyttäytyä ja pukeutua tietyllä tavalla.

– Homojen oikeudet ovat naisten oikeuksia kehittyneemmät. Ihmiset ovat paljon suvaitsevaisempia homoja kuin naisia kohtaan.

Homoseksuaalien lisäksi Madonnan mielestä tummaihoistenkin oikeudet ovat paljon paremmat kuin naisten.

Ennen tätä mielipidettä hän kertoi, että deittailee nuorempia miehiä vähän niin kuin pakosta. Hänen mukaansa saman ikäiset miehet eivät ole tarpeeksi seikkailunhaluisia, vaan kaavoihin kangistuneita ja luultavasti jo naimisissa ja perheellisiä.

Voiko näistä kommenteista päätellä, että Madonnalla on jonkinlainen kriisi? Vaikeaa ainakin tuntuu olevan.

Lue myös:

Madonna kertoi syyn sille, miksi tapailee vain nuorempia miehiä

Kohupyllähdys! Madonnan kaatuminen synnytti someilmiön