Popin kuningatar Madonna on viihtynyt viime aikoina näyttelijäeksänsä Sean Pennin seurassa.

Pitkin syksyä lehdissä on huhuttu siitä, että poppari Madonnan , 57, ja hänen ex-aviomiehensä, näyttelijä Sean Pennin, 55, välillä olisi jotakin muutakin kuin ystävyyttä. Ainakin pari on viettänyt aikaa samoissa paikoissa jo useaan otteeseen, ja Sean on myös käynyt katsomassa eksänsä Rebel Heart -kiertueen konsertit niin New Yorkissa syyskuussa kuin Vancouverissa lokakuussa.

Page Six kirjoittaa, että tällä viikolla Madonna ja Sean bongattiin yhdessä Santa Monicassa sijaitsevan hotellin baarista. Sean Pennin kihlaus näyttelijä Charlize Theronin kanssa purkautui kesällä.

Liu'uta palkkia, niin näet vanhan yhteiskuvan avioparista.

Sen jälkeen, kun uutiset Seanin vierailuista Madonnan keikoilla levisivät, Seanin tytär Dylan kiirehti kiistämään suhteen.

– Hän ihailee Madonnan työtä. He ovat vain todella hyviä ystäviä, ja on hienoa, että heillä voi olla tällainen suhde.

Myös Madonna avautui eksänsä näkemisestä keikallaan syyskuussa.

– Esiinnyin toissa iltana Madison Square Gardenissa, ja ex-aviomieheni oli siellä. Voitteko kuvitella? Kolmekymmentä vuotta aiemmin... hän oli järkyttynyt, sillä asuni oli liian paljastava. Se ei ole valhe! Keikan jälkeen he kirjoitti minulle kirjeen, jossa hän kertoi arvostavansa viimein taidettani.

Sisäpiirilähteetkin ovat erimielisiä siitä, onko Madonnan ja Seanin välillä jotakin, joten vain aika näyttää, mihin suuntaan 26 vuotta sitten eronneen parin tie vie. Hyvissä väleissä he ainakin vaikuttavat olevan, sillä he edustivat eilen yhdessä hyväntekeväisyysgaalassa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.