Emma Stone on vähintään yhtä hauska kuin rakastettu Jennifer Lawrence.

Näyttelijä Emma Stone, 25, todisti Tonight Show'ssa olevansa todellinen monilahjakkuus ja hillittömän hauska. Sen lisäksi, että Stone on menestynyt näyttelijä, hän taitaa myös huulisynkkauksen.

Stone kilpaili huulisynkkauksessa Tonight Show'n juontajaa Jimmy Fallonia vastaan. Taistelussa Fallonin bravuuri oli Styxin Mr. Roboto robottitansseineen. Emma Stone loi yleisön ällikällä pysyessään mukana Ludacrisin nopeassa räppäyksessä DJ Khaledin All I Do Is Win -kappaleessa.

Katso video täällä.

Jimmy Fallon päätyy huulisynkkauksen päätteeksi suitsuttamaan Stonea huikeaksi lahjakkuudeksi. Myös näyttelijän kollega ja miesystävä Andrew Garfield, 30, on ehtinyt jo hehkuttaa, kuinka hänen tyttöystävänsä on ainutlaatuisen lahjakas.

Emma Stone The Amazing Spider-Man 2 -elokuvan ensi-illassa New Yorkissa. Kuva: Reuters.

Emma Stone on valittu sadan maailman kauneimman ihmisen listalle, mutta hän itse haaveilee aivan toisenlaisesta kunniamaininnasta.

– Paljon mieluummin päätyisin listalle, jolle kerätään maailman mukavimpia ihmisiä henkisen painoarvonsa ansiosta. Sellaisesta vain ei taideta pitää kirjaa, hän kertoi Me Naisten haastattelussa vuonna 2011.

Stone pitää kolmatta sijaa Hollywoodin pidetyimpien naisten listalla. Saman listan hopeasijalta löytyy Emma Stonen sielunsisko Jennifer Lawrence.

Emma Stonea voi ihailla vaikka näissä elokuvissa:

– Superbad (2007)

– Zombieland (2009)

– Easy A (2010)

Hölmö hullu rakkaus (2011)

Piiat (2011) **** – lue arvostelu!

The Amazing Spider-Man (2012)

Lue myös:

Mitä yhteistä on Paul McCartneyllä ja näyttelijä Emma Stonella?

Tämän takia rakastamme häntä – hauskimmat Jennifer Lawrence -hetket

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.