Emma Stone on vähintään yhtä hauska kuin rakastettu Jennifer Lawrence.

Näyttelijä Emma Stone, 25, todisti Tonight Show'ssa olevansa todellinen monilahjakkuus ja hillittömän hauska. Sen lisäksi, että Stone on menestynyt näyttelijä, hän taitaa myös huulisynkkauksen.

Stone kilpaili huulisynkkauksessa Tonight Show'n juontajaa Jimmy Fallonia vastaan. Taistelussa Fallonin bravuuri oli Styxin Mr. Roboto robottitansseineen. Emma Stone loi yleisön ällikällä pysyessään mukana Ludacrisin nopeassa räppäyksessä DJ Khaledin All I Do Is Win -kappaleessa.

Katso video täällä.

Jimmy Fallon päätyy huulisynkkauksen päätteeksi suitsuttamaan Stonea huikeaksi lahjakkuudeksi. Myös näyttelijän kollega ja miesystävä Andrew Garfield, 30, on ehtinyt jo hehkuttaa, kuinka hänen tyttöystävänsä on ainutlaatuisen lahjakas.

Emma Stone The Amazing Spider-Man 2 -elokuvan ensi-illassa New Yorkissa. Kuva: Reuters.

Emma Stone on valittu sadan maailman kauneimman ihmisen listalle, mutta hän itse haaveilee aivan toisenlaisesta kunniamaininnasta.

– Paljon mieluummin päätyisin listalle, jolle kerätään maailman mukavimpia ihmisiä henkisen painoarvonsa ansiosta. Sellaisesta vain ei taideta pitää kirjaa, hän kertoi Me Naisten haastattelussa vuonna 2011.

Stone pitää kolmatta sijaa Hollywoodin pidetyimpien naisten listalla. Saman listan hopeasijalta löytyy Emma Stonen sielunsisko Jennifer Lawrence.

Emma Stonea voi ihailla vaikka näissä elokuvissa:

– Superbad (2007)

– Zombieland (2009)

– Easy A (2010)

Hölmö hullu rakkaus (2011)

Piiat (2011) **** – lue arvostelu!

The Amazing Spider-Man (2012)

Lue myös:

Mitä yhteistä on Paul McCartneyllä ja näyttelijä Emma Stonella?

Tämän takia rakastamme häntä – hauskimmat Jennifer Lawrence -hetket