–
Olo on väsynyt, mutta onnellinen, Jussi 69 kertoo The Riff -baarinsa avajaisissa. Kuva: Sakari Majantie
– Olo on väsynyt, mutta onnellinen, Jussi 69 kertoo The Riff -baarinsa avajaisissa. Kuva: Sakari Majantie

Suosikkirumpali tietää ottavansa ison riskin avatessaan ravintolan taantuman aikaan.

The 69 Eyes -yhtyeen rumpalin Jussi 69:n The Riff -baarin kutsuvierasavajaisia vietettiin helatorstain aattona.

– Nyt on helpottunut ja hieman ylikierroksilla oleva olo. Viime päivät on puurrettu viiteen asti aamulla, rokkikukko kertoi avajaisiltana.

Jussi on haaveillut omasta baarista jo vuosia soittaessaan levyjä klubeilla ympäri maailmaa. Tositoimiin asian suhteen hän ryhtyi vuosi sitten.

Jussi halusi baarinsa olevan tyylikäs, mutta rento. Iso-Roobertinkadulla entisen Hugos-baarin tilalla sijaitseva The Riff remontoitiin parissa viikossa.

– Diggailen esimerkiksi Los Angelesin baariskenestä. Liian usein meillä Suomessa rokkibaareissa on paskaista ja lämmin hanaolut tarjoillaan muovimukeista. En toisaalta halua olla liian fiini, "pikkurilli pystyssä" -yrittäjä, vaan jotain siltä välitä. Haluan rosoista, mutta tyylikästä, hän summasi.

Taloudellisen taantuman ja alati tiukentuvan alkoholilainsäädännön aikaan oman anniskelupaikan avaaminen saattaa vaikuttaa hullunrohkealta hankkeelta.

– Totta kai olen varautunut kaikkeen ja otan toki ison taloudellisen riskin. En mä nyt vankilaan joudu, jos hommat ei menekään putkeen, muusikon hommia bisneksen pyörityksen ohella jatkava Jussi myönsi.

Avajaiset vilisivät tuttuja kasvoja radiopersoona Jone Nikulastasta tennistähti Jarkko Niemiseen. Yksi illan tähtivieraista oli Jussin ystävä, räppäri Cheek. Keikkatauolla parhaillaan oleva räppäri ei antanut haastatteluja eikä halunnut kuviin.

Avajaisissa oli myös Jussin tyttöystävä, muotisuunnittelija Minna Parikka.

Lue myös:

Ensimmäinen yhteiskuva! Rakastavaiset Minna Parikka ja Jussi 69 yhdessä konsertissa

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.