Ei erotiikan häivääkään, sanoo Kätilö-elokuvan tähti.

Kätilö-elokuvan pääosanäyttelijöillä Krista Kososella ja Lauri Tilkasella on elokuvassa rakastelukohtaus. Erikoiseksi asetelman teki se, että Krista näytteli kohtauksen oman puolisonsa, ohjaaja Antti Jokinen katsoessa vierestä. Miltä se mahtoi tuntua?

– Siis ihan hirveän hyvältä, Krista vitsaili Radio Suomipopin juontajalle Kimmo Vehviläiselle.

– Äärimmäisen kiusalliselta. Rakastelukohtauksen tekeminen on aina äärimmäisen kiusallista ja epämukavaa. Ja jotenkin siinä ei ole erotiikan häivääkään, hän jatkoi.

Krista arveli, että kaikista kiusallisinta kohtauksen tekeminen oli kuitenkin vastanäyttelijä Laurille.

Kuukausi sitten Krista kertoi Me Naisten haastatttelussa, että Kätilön tekeminen oli poikkeuksellisen raskasta. Itsetunto kävi pohjalukemissa.

– Minulla ei ole koskaan ollut yhtä huono itsetunto kuin tämän produktion kanssa. Siihen sekoittui kelpaanko-ajatuksia ihan eri tavalla kuin yleensä, hän kertoi elokuussa.

Leffan tekeminen oman puolison kanssa ei ollut täysin mutkatonta. 

– Antti saattaa olla tästä eri mieltä, mutta kyllä hän puhui minulle kovempaan sävyyn kuin muille. Oman puolison kanssa työskennellessäni olin myös haavoittuvampi kuin muulloin.

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.