Taylor Lianne Chandler tunnustaa, ettei kertonut menneisyydestään vieroitukseen joutuneelle uimarille.

Maailman menestyksekkäimmän olympiaurheilijan, uimari Michael Phelpsin, 29, tyttöystäväksi itseään väittävä Taylor Lianne Chandler, 41, teki yllättävän paljastuksen sosiaalisessa mediassa, kertoo Daily Mail.

Radar Onlinen mukaan Taylorilla ja häntä 12 vuotta nuoremmalla uimarilegendalla oli kiihkeä suhde ennen Michaelin joutumista vieroitushoitoon. Michael meni vieroitukseen jäätyään toisen kerran kiinni alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta lokakuussa.

Nyt Taylor on paljastanut olevansa intersukupuolinen ja olleensa lapsena poika nimeltä David Roy Fitch.

Intersukupuolisuus tarkoittaa sitä, että ihmisen sukupuolta ei voida yksiselitteisesti määrittää hänen sukupuoliominaisuuksiensa, kuten sukuelimien avulla. Taylorilla esimerkiksi oli syntyessään miehen sukupuolielimet, muttei kiveksiä ja kohtu, muttei munasarjoja.

Taylor sanoo aloittaneensa hormonihoidot jo teini-ikäisenä ja muuttaneensa nimensäkin parikymppisenä. Häneltä on myös leikkauksella poistettu miehen sukupuolielimet.

– En ole koskaan ollut mies, enkä ole koskaan elänyt miehenä. Kukaan ei voi sanoa nähneensä minusta kuvaa miehenä, Taylor kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Taylorin ja Michael Phelpsin rakkaustarina sen sijaan vaikuttaa hieman erikoiselta. Ensinnäkin siitä syystä, että suhteesta on kuultu ainoastaan Taylorin kertomana. Hänen mukaansa pari on tavannut Tinderissä.

– Ollessamme yhdessä, olemme kuin rakastuneet teini-ikäiset. En ole koskaan tuntenut oloani niin turvalliseksi ja hyväksytyksi kuin hänen kanssaan.

Taylor sanoo parin menneen ensimmäisillä treffeillään katsomaan amerikkalaista jalkapalloa ja päätyneen harrastamaan seksiä ottelun väliajalla.

– Intiimi läheisyys hänen kanssaan on uskomatonta! Se oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun joku on saanut minut tuntemaan itseni todelliseksi naiseksi.

Taylor myöntää, ettei tullut kertoneeksi menneisyydestään Michaelille.

– En koskaan valehdellut hänelle. Ehdimme olla yhdessä niin lyhyen aikaa, eikä minulle tarjoutunut tilaisuutta kertoa hänelle elämästäni.

Taylorin mukaan hän on sittemmin lähettänyt Michaelille sähköpostia, jossa hän kertoo kaiken menneisyydestään.

– Michael on brändi, joten jonkun kaltaiseni kanssa seurusteleminen ei ehkä ole parasta. Toivon kuitenkin, että hän seuraa sydäntään eikä kuuntele muiden neuvoja.

Lue myös:

Amadeus Oilinki: "Eheydyin homosta heteroksi"

Jari Sillanpää: Suhteeni alkavat seksistä

Apulannan Sipe Santapukki: Tästä syystä suhde Minna Kauppiin oli pakko salata

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.