Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat olleet yhdessä pari vuotta. Kuvat: Jouni Harala ja Jonna Öhrnberg
Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat olleet yhdessä pari vuotta. Kuvat: Jouni Harala ja Jonna Öhrnberg

Ohjaaja Olli Saarela ja näyttelijä-käsikirjoittaja Jenny Rostain ovat menossa naimisiin. – Tulevaisuus näyttää valoisalta, vaikka elämmekin päivä kerrallaan.

Ohjaaja Olli Saarela, 49, ja näyttelijä-käsikirjoittaja Jenny Rostain, 32, ovat menneet kihloihin. Kihloista uutisoitiin jo alkuvuodesta 2013, mutta virallisia kihlajaisia pari vietti vasta nyt.

– Aikaisemmin oli kyse esikihloista, mutta nyt olemme hankkineet sormukset ja päättäneet mennä naimisiin kesällä 2015, Jenny Rostain kertoo Me Naisille puhelimitse.

– Sormus on todella hieno, Ollin ääni kuuluu taustalta.

Jennyn mukaan he etsivät sormusta pari-kolme viikkoa ennen kuin sopiva löytyi.

– Sain mieleisen sormuksen, sillä valitsimme sen yhdessä.

Päivä kerrallaan

Jenny ja Olli ovat puhuneet avoimesti molempien alkoholiongelmasta. Maaliskuussa Jenny kertoi Me Naisille Ollin hakeneen apua ikävän välikohtauksen jälkeen.

– Kun muutin Yhdysvalloista takaisin Suomeen, Olli talutti minut AA:han. Se on hienoin lahja, jonka olen häneltä saanut. Nyt on minun vuoroni auttaa ja tukea Ollia, Jenny kertoi tuolloin.

Tällä hetkellä pari elää Jennyn mukaan seesteistä vaihetta.

– Ei me tehtäisi päätöstä avioliitosta, jos meillä olisi paha kriisi meneillään. Hoidamme molemmat alkoholiongelmaamme ja elämme päivä kerrallaan.

– Mutta nyt näyttää valoisalta niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työasioissakin. Yhteinen projektimme, Peppi – maailman vahvin nainen -elokuva, on esivalmisteluvaiheessa, ja sen on tarkoitus tulla elokuvateattereihin vuoden 2015 lopulla.

Jenny on käsikirjoittanut Peppi-elokuvan ja näyttelee siinä pääosaa. Olli puolestaan on leffan ohjaaja-tuottaja.

Lue myös:

Jenny Rostain: "Olli hakeutui hoitoon ja minä tuen häntä"

Olli Saarelan kanssa seurusteleva Jenny Rostain: "Kukaan ei pysty enää satuttamaan minua"

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta