Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat olleet yhdessä pari vuotta. Kuvat: Jouni Harala ja Jonna Öhrnberg
Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat olleet yhdessä pari vuotta. Kuvat: Jouni Harala ja Jonna Öhrnberg

Ohjaaja Olli Saarela ja näyttelijä-käsikirjoittaja Jenny Rostain ovat menossa naimisiin. – Tulevaisuus näyttää valoisalta, vaikka elämmekin päivä kerrallaan.

Ohjaaja Olli Saarela, 49, ja näyttelijä-käsikirjoittaja Jenny Rostain, 32, ovat menneet kihloihin. Kihloista uutisoitiin jo alkuvuodesta 2013, mutta virallisia kihlajaisia pari vietti vasta nyt.

– Aikaisemmin oli kyse esikihloista, mutta nyt olemme hankkineet sormukset ja päättäneet mennä naimisiin kesällä 2015, Jenny Rostain kertoo Me Naisille puhelimitse.

– Sormus on todella hieno, Ollin ääni kuuluu taustalta.

Jennyn mukaan he etsivät sormusta pari-kolme viikkoa ennen kuin sopiva löytyi.

– Sain mieleisen sormuksen, sillä valitsimme sen yhdessä.

Päivä kerrallaan

Jenny ja Olli ovat puhuneet avoimesti molempien alkoholiongelmasta. Maaliskuussa Jenny kertoi Me Naisille Ollin hakeneen apua ikävän välikohtauksen jälkeen.

– Kun muutin Yhdysvalloista takaisin Suomeen, Olli talutti minut AA:han. Se on hienoin lahja, jonka olen häneltä saanut. Nyt on minun vuoroni auttaa ja tukea Ollia, Jenny kertoi tuolloin.

Tällä hetkellä pari elää Jennyn mukaan seesteistä vaihetta.

– Ei me tehtäisi päätöstä avioliitosta, jos meillä olisi paha kriisi meneillään. Hoidamme molemmat alkoholiongelmaamme ja elämme päivä kerrallaan.

– Mutta nyt näyttää valoisalta niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työasioissakin. Yhteinen projektimme, Peppi – maailman vahvin nainen -elokuva, on esivalmisteluvaiheessa, ja sen on tarkoitus tulla elokuvateattereihin vuoden 2015 lopulla.

Jenny on käsikirjoittanut Peppi-elokuvan ja näyttelee siinä pääosaa. Olli puolestaan on leffan ohjaaja-tuottaja.

Lue myös:

Jenny Rostain: "Olli hakeutui hoitoon ja minä tuen häntä"

Olli Saarelan kanssa seurusteleva Jenny Rostain: "Kukaan ei pysty enää satuttamaan minua"

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...