Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat olleet yhdessä pari vuotta. Kuvat: Jouni Harala ja Jonna Öhrnberg
Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat olleet yhdessä pari vuotta. Kuvat: Jouni Harala ja Jonna Öhrnberg

Ohjaaja Olli Saarela ja näyttelijä-käsikirjoittaja Jenny Rostain ovat menossa naimisiin. – Tulevaisuus näyttää valoisalta, vaikka elämmekin päivä kerrallaan.

Ohjaaja Olli Saarela, 49, ja näyttelijä-käsikirjoittaja Jenny Rostain, 32, ovat menneet kihloihin. Kihloista uutisoitiin jo alkuvuodesta 2013, mutta virallisia kihlajaisia pari vietti vasta nyt.

– Aikaisemmin oli kyse esikihloista, mutta nyt olemme hankkineet sormukset ja päättäneet mennä naimisiin kesällä 2015, Jenny Rostain kertoo Me Naisille puhelimitse.

– Sormus on todella hieno, Ollin ääni kuuluu taustalta.

Jennyn mukaan he etsivät sormusta pari-kolme viikkoa ennen kuin sopiva löytyi.

– Sain mieleisen sormuksen, sillä valitsimme sen yhdessä.

Päivä kerrallaan

Jenny ja Olli ovat puhuneet avoimesti molempien alkoholiongelmasta. Maaliskuussa Jenny kertoi Me Naisille Ollin hakeneen apua ikävän välikohtauksen jälkeen.

– Kun muutin Yhdysvalloista takaisin Suomeen, Olli talutti minut AA:han. Se on hienoin lahja, jonka olen häneltä saanut. Nyt on minun vuoroni auttaa ja tukea Ollia, Jenny kertoi tuolloin.

Tällä hetkellä pari elää Jennyn mukaan seesteistä vaihetta.

– Ei me tehtäisi päätöstä avioliitosta, jos meillä olisi paha kriisi meneillään. Hoidamme molemmat alkoholiongelmaamme ja elämme päivä kerrallaan.

– Mutta nyt näyttää valoisalta niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työasioissakin. Yhteinen projektimme, Peppi – maailman vahvin nainen -elokuva, on esivalmisteluvaiheessa, ja sen on tarkoitus tulla elokuvateattereihin vuoden 2015 lopulla.

Jenny on käsikirjoittanut Peppi-elokuvan ja näyttelee siinä pääosaa. Olli puolestaan on leffan ohjaaja-tuottaja.

Lue myös:

Jenny Rostain: "Olli hakeutui hoitoon ja minä tuen häntä"

Olli Saarelan kanssa seurusteleva Jenny Rostain: "Kukaan ei pysty enää satuttamaan minua"