Olli Hermanin luotsaama Reckless Love keikkailee parhaillaan Saksassa. Kuva: Milka Alanen
Olli Hermanin luotsaama Reckless Love keikkailee parhaillaan Saksassa. Kuva: Milka Alanen

Reckless Love -yhtyeen johtohahmo Olli Herman alkaa valmentaa unelmiensa kosintaa suunnittelevia ihmisiä uudessa tosi-tv-sarjassa.

Tulevassa Kaikkien aikojen kosinta -sarjassa avion satamasta haaveilevat ihmiset pääsevät suunnittelemaan unelmiensa yllätyskosintaa tunnetun rokkarin tsemppaamina. Olli on kosijoiden tukena suunnittelusta itse kosintaan saakka.

Tähdet, tähdet- ja Kuorosota-ohjelmissa ruutukelpoisuutensa todistanut rokkari tunnustautuu romantikoksi. 

– Rakkaus vaatii rohkeutta, jopa uhkarohkeutta. Kosija ottaa riskin ja saa mahdollisesti sen kaikkein suurimman palkinnon, hän sanoo.

Ollilla on päteviä näyttöjä omista kosijan kyvyistään, sillä hän on ollut naimisissa Noora-vaimonsa kanssa kaksi vuotta. Silti hän pystyy yhä kuvittelemaan todellisen unelmakosinnan.

– Jos minun pitäisi toteuttaa kaikkien aikojen kosinta, tapahtuisi se ehdottomasti flash mob -tyyliin kuumana kesäpäivänä auringon paistaessa hiekkarannalla, Olli kuvailee.

Kaikkien aikojen kosinta -sarja nähdään AVA-kanavalla. Ohjelman alkamisaikaa ei ole vielä päätetty. Kosijoiden haku on käynnissä.

Lue myös:

Olli Herman: "Vaimoni tienaa enemmän kuin minä"

Olli Hermanin neljä meikkausvinkkiä

Varma johdatus naimattomille naisille: Kuinka päästä 14 päivässä morsiameksi

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!