Muusikko Olli Hermanin ja Noora-vaimon laittautumisrituaaleissa kestää yhtä kauan aikaa.
Muusikko Olli Hermanin ja Noora-vaimon laittautumisrituaaleissa kestää yhtä kauan aikaa.

Muusikko Olli Hermanin miehuus ei järky siitä, että ripsiteknikkona työskentelevällä Noora-vaimolla on paksumpi palkkapussi.

Vaikka Reckless love –yhtyeen solistin Olli Hermanin luulisi rokkarina tienaavan mukavan määrän rahaa, todellisuus on Ollin mukaan toinen. Bändissä on neljä ihmistä jakamassa tulot ja roudareillekin pitää maksaa.

Sen sijaan Ollin Noora-vaimo, joka työskentelee ripsiteknikkona tamperelaisen kampaamon yhteydessä olevassa ripsisalongissa, saa palkkaa rokkarimiestään enemmän.

– Vaimoni tienaa enemmän kuin minä, ­mikä ei minua haittaa. Muusikon leipä ei ole niin leveä kuin kuvitellaan. Olen tyytyväinen, jos tienaan sen verran, ettei rahankäyttöä tarvitse miettiä. Toki tässä ammatissa on aina se mahdollisuus, että onnistuu tekemään maailmanlaajuisen hitin, Olli pohtii.

Olli ja Noora pitävät molemmat ulkonäkönsä huolehtimisesta. Laittautuminen kestää molemmilla yhtä pitkään, ja sitä odotetaan, kummalle sattuu sinä päivänä asukriisi.

– Meillä on vaimon kanssa samankokoiset vaatekaapit ja käytän ­välillä hänen paitojaan, varsinkin keikka­vaatteina. Harrastamme yhdessä shoppailua ja toimimme toistemme maku­tuomareina. Jos toinen ei ole paikalla, lähettelemme kännykkäkuvia sovitus­kopeista.

Keikkaraideri täynnä viinaa

Olli kilpaili juuri päättyneessä tv-sarjassa Tähdet, tähdet ja pääsi semifinaaliin asti. Toukokuun alussa Reckless love lähtee Euroopan-kiertueelle ja keikkailee Suomessa festareilla läpi kesän. Bändin keikkaraideri on Ollin mukaan perinteinen rokkariklisee.

– Siellä on tolkuton määrä alkoholia. Itse tosin juon sitä vähiten bändin jäsenistä, koska soittimena on oma kroppani. Jos keikkailussa on pidempi tauko, saatan minäkin päästä viihteelle.

Lue Me Naisten numerosta 18/2014 lisää Ollin mietteitä miehekkyydestä, avioliitosta ja pariskunnan arjesta. Voit ostaa digilehden täältä. Juttu kokonaisuudessaan Joka Päivässä täällä.

Lue lisää

Olli Hermanin neljä meikkausvinkkiä

Olli Hermanin rokkikliseet

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.