Muusikko Olli Hermanin ja Noora-vaimon laittautumisrituaaleissa kestää yhtä kauan aikaa.
Muusikko Olli Hermanin ja Noora-vaimon laittautumisrituaaleissa kestää yhtä kauan aikaa.

Muusikko Olli Hermanin miehuus ei järky siitä, että ripsiteknikkona työskentelevällä Noora-vaimolla on paksumpi palkkapussi.

Vaikka Reckless love –yhtyeen solistin Olli Hermanin luulisi rokkarina tienaavan mukavan määrän rahaa, todellisuus on Ollin mukaan toinen. Bändissä on neljä ihmistä jakamassa tulot ja roudareillekin pitää maksaa.

Sen sijaan Ollin Noora-vaimo, joka työskentelee ripsiteknikkona tamperelaisen kampaamon yhteydessä olevassa ripsisalongissa, saa palkkaa rokkarimiestään enemmän.

– Vaimoni tienaa enemmän kuin minä, ­mikä ei minua haittaa. Muusikon leipä ei ole niin leveä kuin kuvitellaan. Olen tyytyväinen, jos tienaan sen verran, ettei rahankäyttöä tarvitse miettiä. Toki tässä ammatissa on aina se mahdollisuus, että onnistuu tekemään maailmanlaajuisen hitin, Olli pohtii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olli ja Noora pitävät molemmat ulkonäkönsä huolehtimisesta. Laittautuminen kestää molemmilla yhtä pitkään, ja sitä odotetaan, kummalle sattuu sinä päivänä asukriisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Meillä on vaimon kanssa samankokoiset vaatekaapit ja käytän ­välillä hänen paitojaan, varsinkin keikka­vaatteina. Harrastamme yhdessä shoppailua ja toimimme toistemme maku­tuomareina. Jos toinen ei ole paikalla, lähettelemme kännykkäkuvia sovitus­kopeista.

Keikkaraideri täynnä viinaa

Olli kilpaili juuri päättyneessä tv-sarjassa Tähdet, tähdet ja pääsi semifinaaliin asti. Toukokuun alussa Reckless love lähtee Euroopan-kiertueelle ja keikkailee Suomessa festareilla läpi kesän. Bändin keikkaraideri on Ollin mukaan perinteinen rokkariklisee.

– Siellä on tolkuton määrä alkoholia. Itse tosin juon sitä vähiten bändin jäsenistä, koska soittimena on oma kroppani. Jos keikkailussa on pidempi tauko, saatan minäkin päästä viihteelle.

Lue Me Naisten numerosta 18/2014 lisää Ollin mietteitä miehekkyydestä, avioliitosta ja pariskunnan arjesta. Voit ostaa digilehden täältä. Juttu kokonaisuudessaan Joka Päivässä täällä.

Lue lisää

Olli Hermanin neljä meikkausvinkkiä

Olli Hermanin rokkikliseet

Sisältö jatkuu mainoksen alla