Muusikko Olli Herman vieraili koomikko Sami Hedbergin Nenäbaarissa Nenäpäivän show'ssa. Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen tukija Sami Hedberg on päättänyt laihduttaa viidesosan painostaan, jotta pääsee liikkumaan taas koriskentille. – Onhan se kiva näyttää hyvää esimerkkiä muille, Sami pohti Me Naisille ennen Nenäpäivän lähetystä. Kuva: Ari Suomalainen
Muusikko Olli Herman vieraili koomikko Sami Hedbergin Nenäbaarissa Nenäpäivän show'ssa. Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen tukija Sami Hedberg on päättänyt laihduttaa viidesosan painostaan, jotta pääsee liikkumaan taas koriskentille. – Onhan se kiva näyttää hyvää esimerkkiä muille, Sami pohti Me Naisille ennen Nenäpäivän lähetystä. Kuva: Ari Suomalainen

Reckless Love -yhtyeen rokkikukko Olli Herman ei ole yhden musatyylin mies.

Reckless Love -yhtyeen Olli Herman, 31, esitti eilen Ylen Nenäpäivän show'ssa Ricky Martinin Livin La Vida Loca -kappaleen. Olli kertoo, että vaikka Reckless Love tekeekin kasarisävytteistä glam rockia, kuuntelee hän kaikenlaista musiikkia.

– Reckless Loven kasarivaikutteet tulevat nuoruudesta, jolloin kuuntelin sitä musiikkia paljon. Nykyään kuuntelen kaikkea.

Viime keväänä Olli nähtiin MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jossa hän pääsi muun muassa räppäämään.

– Avaan usein Spotifyn ja kuuntelen läpi sen hetken suosituimpien kappaleiden listan. Kun työstämme kappaleitamme, nollaan välillä pään kuuntelemalla jotain ihan muuta. Korvamatojen karistamisen jälkeen omia kappaleita on helpompi kuunnella kriittisesti. Norjalainen kirkonpolttohevi tai klassinen musiikki käyvät tähän hyvin, Olli naureskelee.

Hän mainitsee kaverinsa Alexi Laihon Children of Bodom -metalliyhtyeen yhdeksi hyväksi nollausbändiksi.

– Sillä on hyvä aloittaa aamu, hän virnistää.

Loppuvuodesta Children of Bodom ja Reckless Love esiintyvät yhtä aikaa Helsingin Tavastialla, jossa järjestetään perinteinen uudenvuoden festivaali Helldone.

Olli Herman otti Nenäpäivässä selfien legendaarisen Ransu Karvakuonon. Kuvassa myös Ransun ääni Pertti Nättilä. Kuva: Ari Suomalainen

Lue myös:

Olli Herman: "Vaimoni tienaa enemmän kuin minä"

Tältä näyttää Sami Hedbergin 85 neliön koti

Muusikko Olli Herman: "Vaimoni kosi minua puhelimessa"

Koomikko Sami Hedbergillä kova laihdutustavoite: nyt lähtee 25 kiloa – viidesosa painosta!

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!