Olli Lindholm on rakastunut. ”Samanlaista se on aina, sellaista hulluutta. Tila, jota ei voi kontrolloida”, hän kuvaili keväällä 2016. Kuva: Sanoma-arkisto
Olli Lindholm on rakastunut. ”Samanlaista se on aina, sellaista hulluutta. Tila, jota ei voi kontrolloida”, hän kuvaili keväällä 2016. Kuva: Sanoma-arkisto

Olli Lindholm kertoo Ilta-Sanomissa arvostavansa sitä, että voi luottaa naisystävänsä Eveliinan tukeen vaikeinakin hetkinä.

Muusikko Olli Lindholm, 52, puhuu kauniisti naisystävästään Ilta-Sanomien haastattelussa. Hän on seurustellut liikunnanohjaajana työskentelevän Eveliinan, 35, kanssa noin vuoden.

– Rakkaus kukoistaa, koska meillä on todella mukavaa yhdessä. Pystymme hymyilemään valtaosan yhteisestä ajastamme. Asiat sujuvat luontaisesti, Olli sanoo IS:ssa.

Ollin mukaan hän ja Eveliina harrastavat paljon liikuntaa yhdessä, käyvät kuntosalilla ja avannossa.

”En ole koskaan aiemmin tavannut Eveliinan kaltaista ihmistä.”

– En ole koskaan aiemmin tavannut Eveliinan kaltaista ihmistä, hän on tosi erilainen monin tavoin, mutta nimenomaan positiivisessa mielessä. Jos jotain, Eveliina on kova kannustamaan minua.

Viime vuosi oli raskas, sillä Olli haki avioeron lastensa äidistä ja pitkäaikaisesta kumppanistaan Sadusta. Pari ehti olla yhdessä 24 vuotta ja heillä on kaksi 1990-luvulla syntynyttä lasta. Lisäksi loppuvuodesta Olli päätti erottaa kaksi Yö-yhtyeensä jäsentä, Jay Lewisin ja Daffy Terävän. Ollin mukaan Eveliina on ollut tukena raskaina aikoina.

”Arvostan tosi paljon sitä, että Eveliina aidosti välittää asioistani.”

– Arvostan tosi paljon sitä, että Eveliina aidosti välittää asioistani. Hän on kiinnostunut esimerkiksi jaksamisestani, mutta myös Yön asioista. Minulle on tärkeää tietää, että rinnallani on nainen, jonka tukeen voin hetkellä kuin hetkellä luottaa.

Olli nähdään tällä hetkellä tv:ssä The Voice of Finland -ohjelmassa tähtivalmentajana. Lisäksi hän on mukana uudella Vain elämää -kaudella, joka nähdään tv:ssä huhtikuussa.

Mira

Olli Lindholm naisystävästään Eveliinasta IS:ssa: ”Pystymme hymyilemään valtaosan yhteisestä ajastamme”

Olli, Olli, mitätöitkö entisen aviopuolisosi ja liittosi? Voisit ajatella myös ex-vaimosi tunteita, uskon, että myös hän on aikoinaan tukenut sinua ja ollut kiinnostunut Yön asioista. Ärsyttää nämä ikääntyneet miehet ja huomattavasti nuoremmat kumppanit. Siinä nyt tulee käymään niin, että jossakin vaiheessa iältään vanha mies jää, ja huomattavasti nuorempi kumppani löytää uuden. Mutta Olli varmaan antaa jonkun pillitysjutun silloinkin.
Lue kommentti

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: