Me Naiset
|
Marjut Laukia

Pitäähän pojalla meikkiä olla.

Glam-rokkarin ulkonäkö vaatii hieman panostusta. Reckless Love -yhtyeen keulahahmo Olli Herman on rajannut silmänsä mustaa kajalia säästelemättä.

– Menin Tikkurilan kohdalla junan vessaan ja olin valmis juuri ennen saapumista Helsinkiin, Olli kertoo pikameikistään.

Olli käyttää meikkaamiseen aikaa sen verran kuin sitä sattuu olemaan. Vapaa-aikana hän ei meikkaa, eikä välttämättä edes pukeudu lainkaan. Keikkailtoina aikaa voi sen sijaan kulua koko alkuilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Laittaudumme yhdessä bändikavereiden kanssa. Tosin minulle se on hauskanpitoa ja ajanvietettä, heille ehkä enemmän työtä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laulaja on myös tunnettu villistä lavaesiintymisestään. Aina riehumisesta ei ole selvitty vammoitta.

–Vahinkoja on sattunut useamminkin. Esimerkiksi Pakkahuoneen keikalla edellisen bändin roudarilta oli jäänyt lavalle yksi korvatulppa. Tein saksipotkun, oikea jalka kohti kattoa ja yhtäkkiä huomasin vasemmankin jalan livenneen ylös. Mätkähdin lavalle ja ilmathan siinä menivät pihalle. Onneksi kitarasoolo oli parhaillaan alkamassa ja menin siksi aikaa haukkomaan henkeä verhon taakse.

Ollin rokkikliseet

1. Buutsit
”Jenkkimallisia buutseja on vaikea löytää kaupasta, joten omani on tehty mittatilaustyönä.”
2. Paidat tai niiden puute
”Paidoissa tykkään väreistä ja printeistä. Syksyllä on kiva, kun voi alkaa pukeutua, mutta kesät vietän mieluiten ilman vaatteita.”
3. Lentävät pikkuhousut
”Niitä on tullut häkellyttävä määrä. Treenikämpällä taitaa olla muovikassillinen Lontoon keikan jälkeen lavalta kerättyjä alusvaatteita.”
4. Tavoittelee stadionkokoluokan keikkoja
”Leuka rintaan ja nöyränä duuniin. Teemme paljon töitä sen eteen.”
5. Sekoilu
”Välillä mopo lähtee käsistä, mutta se kuuluu asiaan.”

Olli Herman

  • 19.5.1983 syntynyt Reckless Love -bändin laulaja, ­hittejä mm. Roman­ce ja Beautiful Bomb. ”Ylä­asteella soitin saksofonia, mutta se sai riittää. Bändiin minua pyydettiin basistiksi, mutta ­sanoin tulevani, jos saan laulaa.”
  • Johtaa Kuoro­sodassa synnyinkaupunkinsa Kuopion kuoroa. Asuu nykyisin Tampereella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla