Me Naiset
|
inka simola
Kansallisteatterin näyttelijä Cécile Orblin saapui Linnan juhliin kumppaninsa kanssa. ”Hän oli myös 'bodyguardini'”, Orblin kertoo. Kuva: Kalle Koponen
Kansallisteatterin näyttelijä Cécile Orblin saapui Linnan juhliin kumppaninsa kanssa. ”Hän oli myös 'bodyguardini'”, Orblin kertoo. Kuva: Kalle Koponen

Näyttelijä Cécile Orblin piilotti arvokorun alusvaatelaatikkoonsa Linnan juhlia edeltäväksi yöksi. 

Aira Samulinilla oli Linnan juhlissa yllään noin 250 000 euron arvosta koruja, mutta nähtiin linnassa vieläkin arvokkaampia koruja. Näyttelijä Cécile Orblin, 41, kantoi nimittäin 54 karaatin kaulakorua, joka oli lainassa A. Tillanderilta. Korun arvo on 680 000 euroa. Platinasta valmistettu timanttikoru on uniikkikappale Tillanderin vintage- ja antiikkikokoelmasta.

– Etukäteen korun arvo huimasi päätä. Kun vein sen juhlia edeltävänä iltana kotiin, laitoin sen alusvaatelaatikkoon yöksi piiloon. Linnaan päästyäni lakkasin ajattelemasta korun arvoa ja nautiskelin täysillä joka sekunnista. Koru kohotti säihkeellään tunnelman satumaiseksi, Orblin kertoo.

”En kertonut miehellenikään korun tarkkaa arvoa.”

Kukaan ei myöskään tiennyt etukäteen, miten arvokas Orblinin kantama koru on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Näin varmistettiin, että koru pääsee turvallisesti ”ulkoilemaan” ja turvallisesti myös takaisin ”kotiinsa”. Miehellenikään en kertonut korun tarkkaa arvoa. Hän tiesi ainoastaan, että se on arvokas. Mieheni oli ”bodyguardini”, Orblin sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Orblinin yönsinisen puvun suunnitteli Jasmin Santanen. Duchesse-silkkipuku on ommeltu Pariisissa. ”Olen puoliksi ranskalainen, joten puvussa yhdistyi kivalla tavalla suomalaisuus ja ranskalaisuus.”

Orblin oli Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa.

– Kättely oli ehdottomasti parasta. Mutta myös musiikki ja tanssi olivat upeita kokemuksia. Finlandia kirvoitti kyyneleet silmiin.

Tanssiparketilla Orblin sai seurakseen kansanedustaja-näyttelijä Jani Toivolan.

– Jani oli varmasti juhlien paras tanssikavaljeeri! Tanssimme hänen kanssaan seitsemän tanssia. Pukuni eli ihanasti tassin pyörteissä ja laahusta oli hienoa ohjata.

Jani Toivola ja Cécile Orblin.
Jani Toivola ja Cécile Orblin.

 

Hohhoijaa

Kas, tässä oikein tyylikäs pukeutuja, epäilemättä yksi tyylikkäimmistä! Mutta miksi hän ei ole ollut "linnan kuningatar" -äänestyksissä? Ainiin tietysti siksi, että eihän hän ole julkkis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla