Olga Temonen kyllästyi Presidentintekijät-kohuelokuvan ohjaajan, miehensä Tuukka Temosen sättimiseen.

Olga Temonen päätti hiljaiselon jälkeen ottaa Facebookissa kantaa miehensä Tuukka Temosen Presidentintekijät-elokuvasta nousseeseen kohuun.

"Tuukka ei vaan ole sitä tyyppiä joka valehtelee", Olga kirjoittaa.

Olga ja Tuukka Temonen Sel8nne-elokuvan ensi-illassa, kuva Jonna Öhrnberg.

Hän ei halua jatkaa asiaa enempää, vaan Facebook-päivitys saa toimia ainoana kannanottona Presidentintekijöihin.

"Lopuksi vielä Tuukka, olet rohkein ihminen jota tunnen ja tuli vielä mitä tahansa, minä uskon sinua ja olet yksinkertaisesti paras", Olga kirjoittaa.

Tuukka Temonen puhui keskiviikkona Ylen A-Studiossa elokuvastaan. Ohjelman aikana kuultiin kommentti jupakkaan elokuvassa nähtävältä Hjallis Harkimolta, joka väitti Temosen puhuvan soopaa.

Lue Olgan koko kannanotto alla:

 

Lue myös:

Sijaisäitiyden koettelema Olga Temonen: "Tunnen biologisen äidin tuskan"

Mistä koko jupakassa on kyse?

  • Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen syytti Presidentintekijät-dokumentin ohjaajaa Tuukka Temosta ja tuottajaa Miia Haavistoa suullisen sopimuksen rikkomisesta ja halusi estää Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjasta kertovan elokuvan levityksen.
  • Temosen mukaan sopimusta ei ole tehty, joten sitä ei voi rikkoa, eikä elokuvassa näytettävä materiaali loukkaa ketään, vaan esittää puolueen hyvässä valossa.
  • Sauli Niinistö on suhtautunut elokuvaan hyvin, mutta vaatii tuotantoyhtiötä tuhoamaan sen kolmea yksityisempää kohtausta.
  • Presidentintekijöissä omien sanojensa mukaan liian keskeisessä roolissa näkyvä Hjallis Harkimo syytti Tuukka Temosta soopan puhumisesta Ylen A-Studiossa.
  • Yle esittää Presidentintekijät syksyllä 2014.

 

 

 

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...