Olga Temonen kyllästyi Presidentintekijät-kohuelokuvan ohjaajan, miehensä Tuukka Temosen sättimiseen.

Olga Temonen päätti hiljaiselon jälkeen ottaa Facebookissa kantaa miehensä Tuukka Temosen Presidentintekijät-elokuvasta nousseeseen kohuun.

"Tuukka ei vaan ole sitä tyyppiä joka valehtelee", Olga kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olga ja Tuukka Temonen Sel8nne-elokuvan ensi-illassa, kuva Jonna Öhrnberg.

Hän ei halua jatkaa asiaa enempää, vaan Facebook-päivitys saa toimia ainoana kannanottona Presidentintekijöihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Lopuksi vielä Tuukka, olet rohkein ihminen jota tunnen ja tuli vielä mitä tahansa, minä uskon sinua ja olet yksinkertaisesti paras", Olga kirjoittaa.

Tuukka Temonen puhui keskiviikkona Ylen A-Studiossa elokuvastaan. Ohjelman aikana kuultiin kommentti jupakkaan elokuvassa nähtävältä Hjallis Harkimolta, joka väitti Temosen puhuvan soopaa.

Lue Olgan koko kannanotto alla:

 

Lue myös:

Sijaisäitiyden koettelema Olga Temonen: "Tunnen biologisen äidin tuskan"

Mistä koko jupakassa on kyse?

  • Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen syytti Presidentintekijät-dokumentin ohjaajaa Tuukka Temosta ja tuottajaa Miia Haavistoa suullisen sopimuksen rikkomisesta ja halusi estää Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjasta kertovan elokuvan levityksen.
  • Temosen mukaan sopimusta ei ole tehty, joten sitä ei voi rikkoa, eikä elokuvassa näytettävä materiaali loukkaa ketään, vaan esittää puolueen hyvässä valossa.
  • Sauli Niinistö on suhtautunut elokuvaan hyvin, mutta vaatii tuotantoyhtiötä tuhoamaan sen kolmea yksityisempää kohtausta.
  • Presidentintekijöissä omien sanojensa mukaan liian keskeisessä roolissa näkyvä Hjallis Harkimo syytti Tuukka Temosta soopan puhumisesta Ylen A-Studiossa.
  • Yle esittää Presidentintekijät syksyllä 2014.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla