Serena Williams pelasi eilen Wimbledonissa venäläistä Elena Vesninaa vastaan. Kuva: REUTERS / Justin Tallis
Serena Williams pelasi eilen Wimbledonissa venäläistä Elena Vesninaa vastaan. Kuva: REUTERS / Justin Tallis

Serena Williams pelasi eilen upeasti Wimbledonissa. Jotkut kuitenkin kiinnittivät peliä enemmän huomiota Serenan nänneihin.

Tenniksen supertähti Serena Williams tykitti eilen tiensä Wimbledonin finaaliin. Onnea Serenalle ansaitusta voitosta!

Hienosta pelistä huolimatta osa katsojista kiinnitti huomiota ihan muuhun kuin pallon liikkeeseen – nimittäin Serenan nänneihin. Serenan valkoisen peliasun läpi kuultavat nännit kirvoittivat lukuisia kommentteja Twitterissä. Jotkut olivat jopa sitä mieltä, että pelin lähettäneen BBC:n olisi pitänyt ilmoittaa etukäteen sopimattomasta sisällöstä.

”Serena Williamsin nännit ovat HD:nä. En selviydy, laita ne pois", yksi Twitter-kansalainen kommentoi.

”En voi muuta kuin tuijottaa Serena Williamsin nännejä”, eräs töräytti.

”En normaalisti kommentoisi toisen naisen vartaloa, mutta voisiko joku antaa Serena Williamsille jotain, millä peittää nänninsä… Hyvin häiritsevää.”

Vai niin. Ilmeisesti osa tenniksen seuraajista ei ole koskaan katsonut alaspäin ja tajunnut, että omallakin rinnuksella komeilee nännit.

Onneksi lukuisilla Twitterin käyttäjillä on kuitenkin järkeä päässä. Monet kommentoijan älähtivät kovaan ääneen Serenan nännien saamasta huomiosta. Heidän mielestään ihmisten olisi pitänyt keskittyä maailman parhaaksi tennispelaajaksi nimetyn Serenan peliin – ei mihinkään muuhun.

Osa näki myös Serenan nännien kirvoittaman huomion osana suurempaa ilmiötä.

Ihmiset ihan oikeasti valittavat Serena Williamsin nännien näkymisestä paidan läpi – ja ihmiset edelleen ajattelevat, ettemme tarvitse feminismiä”, Poppy Francesca kommentoi vihaisten emojien kera.

Rinnoista ja nänneistä on tullut niin yliseksualisoituja, että Serena Williams ei voi käyttää toppia pelatessaan tennistä”, Seetal Rihal totesi.

Kaikillahan ne on

Mitä mieltä Serenan nänneistä pitäisi olla? Daily News kiteytti olennaisimman osuvasti:

Meidän kaikkien on hieman hankalaa samaistua maailman parhaimpaan tenniksen pelaajaan, mutta eilinen peli antoi siihen kerrankin mahdollisuuden. Meillä kaikilla on nännit! Ja joskus ne näkyvät vaatteiden läpi, eikä siinä ole mitään väärää.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Kommentit romukoppaan

Keskustelu Serenan nännien ympärillä ei ole ensimmäinen kerta, kun hänen ulkomuotonsa puhututtaa. Serenaa on soimattu pitkän uransa aikana milloin mistäkin.

Tenniksen maailmanlistan ykkösenä loistava Serena on saanut kuulla olevansa ”liian lihaksikas ja miehinen”. Samaan hengenvetoon häntä on kuitenkin sanottu ”liian naiselliseksi”.

Kesäkuun lopulla Serena sanoi piut paut kritisoijilleen. The Guardianin haastattelussa hän kertoi ottavansa kommentit ”ainoastaan hirveän isona vitsinä”. 

Eiköhän tämänkertainen nännikohukin mene samaan kategoriaan.

 

Kinda in love with my wimbledon dress @nikecourt #audemarspiguet #nikecourt

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on

Viikko sitten Serena lisäsi Instagramiin kuvan asustaan, jossa pelaa Wimbledonissa. Kuvatekstissä hän kertoo rakastavansa mekkoa.