Me Naiset
|
ME NAISET
Heidät halutaan takaisin Valkoiseen taloon! Kuva: Reuters
Heidät halutaan takaisin Valkoiseen taloon! Kuva: Reuters

Miltäköhän joulu näyttää Valkoisen talon ulkopuolella ensimmäistä kertaa kahdeksan presidenttivuoden jälkeen?

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama kirjoitti maanantaina muun muassa Twitteriin tavallisen joulutervehdyksen:

”Obaman perheen puolesta, hyvää joulua! Toivomme teille iloa ja rauhaa tälle juhlakaudelle!”

Viesti saavutti joulupäivänä sosiaalisessa mediassa heti valtavan suosion. Tämän jutun kirjoitushetkellä siitä on tykätty Twitterissä yli miljoona kertaa. Lisäksi tviittiä on jaettu yli 200 000 kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvassa poseeraa koko perhe, Michelle ja Barack Obama sekä heidän tyttärensä Malia ja Sasha. Lisäksi etualalla näkyy joukko joulutontuksi pukeutuneita lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sama kuva on poikinut paljon jakoja, kommentteja sekä tykkäyksiä myös Facebookissa. Presidentin joulutervehdys on saanut monia vastauksia. Ihmiset toivottavat presidentille hyvää joulua ja pyytävät häntä palaamaan takaisin Valkoiseen taloon.

”Hyvää joulua Amerikan viimeiselle hienolle presidentille”, kirjoittaa Twitter-käyttäjä.

”Iloista joulua, kaipaamme sinua ja perhettäsi”, toivottaa toinen Twitter-käyttäjä.

”Tulkaa takaisin”, on kirjoitettu moneen tviittiin ja Facebook-kommenttiin, joihin on upotettu teemaan sopivia meemejäkin.

”Toivon, että joulupukki toisi tälle maalle oikean presidentin”, hassuttelee Facebook-kommentoija.

Neutraali joulutervehdys sai somekansan selvästi liikuttumaan ja muistelemaan hienoa presidenttiä sekä menneitä – mutta myös katsomaan tulevaisuuteen.

Monissa kommenteissa kerrotaan toivosta, jota Barack Obama antoi kansalaisilleen, sekä toivotaan Michelle Obamasta presidenttiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla