Australian reissulla George kuvattiin usein tyytymättömän näköisenä. Kuva: Reuters
Australian reissulla George kuvattiin usein tyytymättömän näköisenä. Kuva: Reuters

Prinssi George pääsi Vanity Fairin kansihenkilöksi. Alle yksivuotiaasta nappisilmästä on ehtinyt jo tulla seurattu muoti-ikoni.

Englannin tuorein prinssi, kohta 1-vuotias George poseeraa uuden Vanity Fair -lehden kannessa. Jutussa kerrotaan, kuinka Georgen ensimmäinen vuosi on sujunut.

Lehdessä paljastetaan muun muassa, että nuorimies on saanut uuden hoitajan, alkanut syödä kiinteää ruokaa ja esimerkiksi matkustanut valtiovierailulla Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Silloin heräsi kysymys, onko yrmynä kuvissa poseerannut vesseli jatkuvasti huonotuulinen. Hänen tätinsä Pippa Middleton on kuitenkin sittemmin oikaissut, että itse asiassa pikkuprinssi on miltei hovin huumorintajuisin jäsen. 

Kuva: Vanity Fairin Instagram

Tuoreessa kansikuvassa pikkuprinssi katsoo suloisesti isäänsä prinssi Williamiin, kun äiti herttuatar Catherine pitää häntä sylissä.

Georgesta on tullut myös muoti-ikoni. Usein kun hän esiintyy jossain asussa julkisesti, on samat vaatteet pian myyty loppuun. Tässä hän seuraa äitinsä jalanjälkiä.

Herttuattaren muotimieltymyksiä seurataan myös silmä tarkkana. Taaperon asuvalintoja voi seurata esimerkiksi blogista What Prince George wore.