Australian reissulla George kuvattiin usein tyytymättömän näköisenä. Kuva: Reuters
Australian reissulla George kuvattiin usein tyytymättömän näköisenä. Kuva: Reuters

Prinssi George pääsi Vanity Fairin kansihenkilöksi. Alle yksivuotiaasta nappisilmästä on ehtinyt jo tulla seurattu muoti-ikoni.

Englannin tuorein prinssi, kohta 1-vuotias George poseeraa uuden Vanity Fair -lehden kannessa. Jutussa kerrotaan, kuinka Georgen ensimmäinen vuosi on sujunut.

Lehdessä paljastetaan muun muassa, että nuorimies on saanut uuden hoitajan, alkanut syödä kiinteää ruokaa ja esimerkiksi matkustanut valtiovierailulla Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Silloin heräsi kysymys, onko yrmynä kuvissa poseerannut vesseli jatkuvasti huonotuulinen. Hänen tätinsä Pippa Middleton on kuitenkin sittemmin oikaissut, että itse asiassa pikkuprinssi on miltei hovin huumorintajuisin jäsen. 

Kuva: Vanity Fairin Instagram

Tuoreessa kansikuvassa pikkuprinssi katsoo suloisesti isäänsä prinssi Williamiin, kun äiti herttuatar Catherine pitää häntä sylissä.

Georgesta on tullut myös muoti-ikoni. Usein kun hän esiintyy jossain asussa julkisesti, on samat vaatteet pian myyty loppuun. Tässä hän seuraa äitinsä jalanjälkiä.

Herttuattaren muotimieltymyksiä seurataan myös silmä tarkkana. Taaperon asuvalintoja voi seurata esimerkiksi blogista What Prince George wore.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.