Nymfit-sarjan päärooleissa nähdään Rebecca Viitala (vas.), Sara Soulié ja esikoislastaan odottava Manuela Bosco, joka menestyi syksyllä Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Fantasiasarja alkaa MTV3:lla 24. maaliskuuta. Kuva Jonna Öhrnberg
Nymfit-sarjan päärooleissa nähdään Rebecca Viitala (vas.), Sara Soulié ja esikoislastaan odottava Manuela Bosco, joka menestyi syksyllä Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Fantasiasarja alkaa MTV3:lla 24. maaliskuuta. Kuva Jonna Öhrnberg

Nymfit-sarjan Rebecca Viitala on varsinainen huimapää – ja Pihla Viitalan serkku.

Kaikkien aikojen kansainvälisesti laajimmin levinnyt kotimainen fantasiasarja Nymfit pyörähtää ruutuun maaliskuussa.

Yksi päähenkilöistä on näyttelijä Rebecca Viitala, 36, joka on esiintynyt aiemmin tv-sarjoissa Helsingin herra ja Mun ainoot 30 minsaa.

Nyt ensimmäisen suuren pääroolinsa televisiossa tekevä Rebecca on kuitenkin suurelle yleisölle vielä melko tuntematon kasvo.

Rebecca ei ole sukunsa ainoa näyttelijä, sillä hänen serkkunsa on monista elokuvarooleistaan ja Hollywood-menestyksestään tuttu Pihla Viitala.

– Olemme Pihlan kanssa hyvin läheisiä. Jaamme elämämme käänteet ja olemme toistemme tukena iloissa ja suruissa, Rebecca kertoo.

Teatterikoulusta vuonna 2010 valmistunut Rebecca luonnehtii olleensa pikkutytöstä asti huimapää.

– Lapsena suurin unelmani oli tulla stunt-näyttelijäksi! Näin jonkun toimintaleffan, ja rämäpääajatuksissani mietin, kuinka siistiä olisi päästä hyppimään samanlaisia voltteja. Ajelin mopolla hiekkakuopilla ja harrastin kaikkea mahdollista surffauksesta ja ratsastuksesta klassiseen balettiin. Liikunta on minulle henkireikä. Nykyisin tärkeimpiä lajejani ovat lenkkeily, uinti ja pilates.

12-osainen Nymfit yhdistää antiikin aikaiset jumaltarut tämän päivän tapahtumiin.

Sarja sijoittuu nykypäivän Helsinkiin, jossa kauniit ja kuolemattomat jumalolennot elävät kuolevaisten keskellä ikuisesti nuorina. He ovat kuolettavia miehille, joita tarvitsevat pysyäkseen hengissä.

Rebeccan roolihahmo Kati Ordana on vahva ja suojeleva johtajahahmo. Roolin fyysisyys kiehtoi Rebeccaa.

– Tein itse kaikki taistelukohtaukset. Hahmoon kuuluu aseiden käyttö, jota oli mielekästä opetella. Kuntoilin viisi kertaa viikossa, jotta sain voimaa ja pystyin pistämään kampoihin sarjan miehille, Rebecca nauraa.

Suurella budjetilla tehty Nymfit on myyty 50 maahan ja se on esitetty ennen Suomea Italiassa, Saksassa ja Serbiassa. Sarjan on ohjannut ja käsikirjoittanut Miikko Oikkonen.

Lue lisää:

Tuore äiti Pihla Viitala: "Nyt vietämme kiertolaiselämää"

Esikoistaan odottava Manuela Bosco: "Olen tehnyt suhteissani äkkipikaisia ratkaisuja"