Lahtelainen Jeremy Folderol haluaa tosissaan musiikkiuralle. Kuva: Rami Marjamäki
Lahtelainen Jeremy Folderol haluaa tosissaan musiikkiuralle. Kuva: Rami Marjamäki

Tämän vuoden Nenäpäivä-kappaleen Jonne Aaronin kanssa tehnyt Jeremy Folderol on omistautunut musiikin tekemiselle jo useamman vuoden ajan.

Nuori dj Jeremy Folderol pääsi tekemään tämän vuoden Nenäpäivä-kappaleen Jonne Aaronin kanssa. Biisin nimi on Mitä sä ajattelet.

– Oli ihan mahtavaa, tosi makee fiilis, Jeremy Folderol hehkuttaa Nenäpäivässä esiintymistä.

– Sain kappaleen tekoon aikaa pari viikkoa, ja se lähti tosi sulavasti. Tein kappaleen parissa päivässä, Folderol kertoo.

Jeremy Folderol on paitsi lupaava elektronisen musiikin artisti, myös lahtelainen 19-vuotias. Tosin hän aikoo muuttaa tammikuussa Tukholmaan, jossa kävi tekemässä runsaasti radiosoittoa saaneen Little sister -hittinsä. Nuoren dj-tuottaja-artistin kaikki esikuvat ovat ulkomailla.

Folderol lopetti aikanaan lukionkin kesken luodakseen musiikkiuraa. Dj tekeekin tällä hetkellä uusia kappaleita.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...