Juontaja Noora Hautakangas herätti huomiota poseeraamalla kullalla maalattujen Aatamin ja Eevan kanssa Nelonen Awards -gaalassa. Noora promotoi uutta treffiohjelmaa, jossa sinkut etsivät tosirakkautta täysin alasti paratiisisaarella. Kuva: Jonna Öhrnberg
Juontaja Noora Hautakangas herätti huomiota poseeraamalla kullalla maalattujen Aatamin ja Eevan kanssa Nelonen Awards -gaalassa. Noora promotoi uutta treffiohjelmaa, jossa sinkut etsivät tosirakkautta täysin alasti paratiisisaarella. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tulevan Aatami etsii Eevaa -ohjelman juontaja Noora Hautakangas on löytänyt elämäänsä uuden rakkaan. ”Olemme olleet yhdessä kesästä asti”, hän kertoo.

Juontaja Noora Hautakangas vietti viime kesänä mielenkiintoisen työjakson Kreikassa Kosin saarella, jossa kuvattiin uutta Aatami etsii Eevaa -ohjelmaa.

Uudenlaisessa treffisarjassa rakkautta etsivät sinkut tutustuvat toisiinsa sokkotreffeillä täysin alasti. Ohjelma alkaa Nelosella huhtikuussa ja Noora nähdään sen juontajana.

Myös radio Voicen iltapäiväjuontajana toimiva Noora erosi kihlatustaan vuonna 2013. Nyt rinnalle on löytynyt uusi Aatami.

– Olemme seurustelleet viime kesästä asti. Etenemme rauhallisesti. Kaikki on oikein hyvin, hän iloitsee.

Noora kertoo, että ohjelmassa on mukana 16 sinkkua laidasta laitaan: alle 20-vuotiaista kuusikymppisiin.

– Oli hienoa päästä tekemään näin erilaista ohjelmaa. Kun vaatteet ja roolit on riisuttu, kohtaamiset ovat rehellisiä ja aitoja, hän kertoi torstai-iltana Helsingin Grand Casinolla pidetyssä Nelonen Awards 2015 -gaalassa.

Eniten Noora ihailee ihmisten rohkeutta heittäytyä.

– Kaikki sinkut eivät suinkaan olleet mallivartaloisia. Opin ohjelmasta, että haluaisin saada edes ripauksen sitä hyväksyntää omaan kroppaani, jota osallistujilla oli. Kaikki olivat niin sinut vartalonsa kanssa. Olemme kauniita alasti, oli vartalo minkä mallinen tahansa. Olisin itse samassa tilanteessa todella häkeltynyt, koska minulla ei ole samanlaista varmuutta kroppani kanssa. Olen liian itsekriittinen.

Noora paljastaa olleensa itsekin kerran alasti rannalla.

– Kävin kymmenen vuotta sitten Espanjassa nakurannalla. Se on ainut kokemukseni, hän virnistää.

Lue myös:

Noora Hautakangas: ”Tämä meikki freesaa väsähtäneet kasvot hetkessä”

Konstit on monet – viisi erikoista kauneusvinkkiä

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.