Nilüfer Asikaista jännitti kertoa suhteestaan. – Mietin, tuomitsevatko ihmiset, kun ryhdyin uuteen suhteeseen näin pian. Tuli tämä yllätyksenä itsellenikin!

Elokuussa nyrkkeilijä Amin Asikaisesta eronnut kauneusalan yrittäjä Nilüfer Asikainen, 31, on löytänyt vierelleen uuden rakkauden. Nilüferin ja 27-vuotiaan Ilpon tuttavuus muuttui ihastukseksi pari kuukautta sitten.

– Hyvältä tuntuu. Olen onnellinen, Nili sanoo uutta valoa äänessään.

Hän päivitti uuden parisuhdestatuksensa Facebookiin tiistaina ja sai heti kannustusta ja onnitteluja lähipiiriltään. Päivityksessään hän sanoi, ettei halua pitää minkäänlaisia kulisseja vaan olla rehellinen.

– Totta kai mietin, tuomitsevatko ihmiset, kun ryhdyin uuteen suhteeseen näin pian eroni jälkeen. Tuli tämä yllätyksenä itsellenikin, Nili nauraa.

Uusi kumppani Ilpo työskentelee yrittäjänä rakennusalalla. Hänellä ei ole lapsia, kun taas Nilüferilla on kolme.

– Tuntuu, että olen saanut rinnalleni ihmisen, joka oikeasti ehtii olla kanssani. Meillä on samanlainen työtahti, ja ehdimme viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Kaikki lapset saman katon alle?

Elokuisen eronsa jälkeen Nilüfer muutti tyttärensä Dilaran, 7, kanssa Asikaisten perheen omakotitalosta kerrostalokaksioon Kirkkonummella. Nilüferin ja Aminin pojat Amir, 4, ja Gabriel, 2, jäivät silloin asumaan isänsä luo. Nyt nainen on päässyt sisustamaan uutta, isompaa kotia.

– Täällä minulla olisi taas tilaa ottaa pojatkin luokseni, Nili haaveilee.

– Päiväkodista päästyään he viettävät muutenkin enemmän iltoja luonani, koska jotkin Aminin työt ajoittuvat iltaan.

Nykyiseen kotiin muutti myös uusi tulokas: pupu nimeltä Bingo.

Valoa!

Avioliittonsa loppupuolella Nilüfer sanoo olleensa raskaissa tunnelmissa. Viimeistä raskautta seurasi masennus.

– Kaikki se vaikutti niin, että minun oli liian raskasta kantaa omaa rooliani uusperheessä. Nyt kun nuo myrskyt ovat rauhoittuneet, olen saanut etäisyyttä entiseen ja päässyt laittamaan omaa kotia, kevät tuntuu ihanan valoisalta.

Nilüfer Asikainen

Kauneusalan yrittäjä syntyi Turkissa 7.12.1984 ja muutti kahdeksanvuotiaana perheensä mukana Suomeen.

Erosi elokuussa nyrkkeilijä Amin Asikaisesta neljän aviovuoden jälkeen. Pariskunnalla on yhteiset 4- ja 2-vuotiaat pojat. Nilillä on ensimmäisestä avioliitostaan 7-vuotias tytär.

Osallistui keväällä Inhimillinen tekijä -tv-ohjelmaan, jossa käsiteltiin äitipuolen vaikeaa asemaa.

Isä on taidemaalari. Taiteellinen perintö näkyy myös Nilin työssä kynsitaiteilijana. Erikoisosaamista myös kulmakarvojen 3d-pigmentointi.

äidin uusi onni

Nilüfer Asikaisella uusi mies: "Olen saanut rinnalleni ihmisen, joka oikeasti ehtii olla kanssani"

Liian nopeasti hehkuttaa uutta suhdetta ja julkisuudessa vielä! Tässä vaiheessa on tietysti rakastunut ja innostunut ja molemmilla riittää aikaa toisilleen. Olen realisti, tässätapauksessa siis ilonpilaaja, mutta nyt pitäisi ajatella edes lapsia. Kenties suhde ei kestä arkea, varsinkaan uusperheen ja pienten lasten arkea... Miksi nää "julkkis-naiset" ovat niin naiveja? Jäämme odottamaan jatkoa....
Lue kommentti

Tarja Smura on joutunut kohtaamaan seksuaalista häirintää läpi elämänsä. ”Ehkä pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat. Sanoin suoraan hipelöijille, että jos käyt käsiksi lyön!”

Tarja Smura, 47, on yksi kahdeksasta entisestä Miss Suomesta, joka on mukana missien elämästä kertovassa Kaunis elämä -ohjelmassa.

Tarjan lisäksi ohjelmassa nähdään Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Lola Odusoga, Pia Lamberg, Lotta Näkyvä ja Karita Tykkä. Moni heistä nosti esille Me too -kampanjan hengessä seksuaalista häirintää, jota Tarja kohtasi ensimmäistä kertaa jo ala-asteella.

– Muutin ala-asteella paikkakuntaa ja jotenkin vaistosin, että yksi miesopettaja oli turhan kiinnostunut minusta. Ylä-asteella muutamat opettajat tulivat liian lähelle, koskettivat ohimennen. Omalla tavalla se ehkä huvitti, että mitä tuo ihminen oikein yrittää.

”Pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat.”

Tarjan oma tytär on nyt parikymppinen ja huoli asiasta nousi eri tavalla pintaan oman lapsen myötä. Missivuotena hän pelkäsi jäädä erään vaatetoimittajan kanssa samaan tilaan, koska tämä kävi iholle.

– Ehkä pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat. Sanoin suoraan hipelöijille, että jos käyt käsiksi lyön! En ole herkkähipiäinen, mutta kyllä nyt viimeistään naisten on aika pitää puoliaan. Jokaisella meistä on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen.

Rankan eron jälkeen löytyi onni

Tarjan päivänä muistellaan tämän missivuotta, jolloin hänellä oli lyhyt romanssi elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa. Tarja sijoittui Miss Universum -kilpailuissa kymmenen parhaan joukkoon.

– Suhteeni Rennyn kanssa nostetaan aina esille, vaikka suhteutettuna elämänkaareeni se on aika pieni, joskin hurja episodi. En ole itse jäänyt kuitenkaan junnaamaan siihen, nuoret ihmiset vain rakastuivat, ei siinä sen kummempaa. Elämässäni on tapahtunut paljon muutakin.

Tarja opiskeli sosionomiksi ja avioitui vuonna 1997. Liitosta syntyi kolme lasta, joista vanhin on 20-vuotias tytär ja nuorin 6-vuotias poika. Pari erosi vuonna 2012, kun mies ilmoitti haluavansa erota pitkän liiton jälkeen. Tarja kuvailee eroa rankaksi.

”Tunteita ei voi pakottaa ja niiden syntymiselle pitää antaa aikaa.”

Pian elämään astui hänen nykyinen puoliso Markus 6-vuotiaan poikansa. Markuksen vaimo oli menehtynyt pojan ollessa 4-vuotias.

– Kyllä hän on nyt minun lapseni ihan täysin. En tiedä, mistä sain silloin sen voiman, mutta näin heti, mitä lapsi tarvitsee. Hän oli menettänyt äitinsä, eikä hänelle oltu koskaan raskittu sen takia asettaa rajoja.

– Ehkä lapset olivat myös minulle kannatteleva tekijä eron jälkeen. Keskitin energian siihen, että he selviävät siitä.

Markus ja moni läheinen usuttivat, että poika sanoisi Tarjaa äidiksi.

– Olen tehnyt niin paljon töitä erityislasten kanssa, että tiesin, ettei se ole järkevää. Sanoin miehelleni, että Samuel sanoo minua äidiksi sitten, kun hänestä aidosti tuntuu siltä. Tunteita ei voi pakottaa ja niiden syntymiselle pitää antaa aikaa.

– Viimeiset vuodet hän on kutsunut minua äidiksi ja hän on minun lapseni siinä missä muutkin. Hän on äärimmäisen lojaali minua kohtaan. Meidän ei tarvitse kuin vilkaista toisiamme, kun tiedämme, mitä toinen tarkoittaa. Olen ollut hänen elämässä nyt pidempään kuin hänen oma äitinsä.

Kim Kardashian sai kolmannen lapsen, mutta kuka sen synnytti? Ei ehkä kuitenkaan Kylie.

Kardashian-Jennerin tosi-tv-perheen elämässä on riittänyt viime kuukausina säpinää. Vauva-aiheista säpinää.

Millon jonkun on huhuttu olevan raskaana, toinen on kertonut olevansa raskaana ja heti perään kolmas raskausvatsa on alkanut näkyä.

Etkö pysy kärryillä? Lue seuraavat kohdat, niin Kardashian-aiheiset kahvipöytäkeskustelut sujuvat kuin vettä vaan.

 1. Kim Kardashian West, 37, ja räppäri-muotisuunnittelijasiippa Kanye West saivat maanantaina kolmannen lapsen. Parilla on ennestään kaksi lasta, 2-vuotias poika Saint ja 4-vuotias tytär North. Tulokas on tyttö. Kim tiedotti lapsen syntymästä Twitterissä ja kotisivuillaan.

   

 2. Lapsen synnytti sijaissynnyttäjä. Kim on kertonut kärsineensä aiemmissa raskauksissaan pre-eklampsiasta eli raskaudenaikaisesta verenpaineen noususta, joka ennen tunnettiin myös raskausmyrkytyksenä. Lisäksi häntä vaivasi istukan poikkeava kiinnittyminen eli placenta accreta. Kolmannen raskauden riskien vuoksi pariskunta päätyi käyttämään sijaissynnyttäjää.
 3. Kimin ja Kanyen (eli Kimyen) käyttämän sijaissynnyttäjän henkilöllisyys on toistaiseksi pidetty salassa. Villeimmissä teorioissa on päätelty, että Kimin sijaissynnyttäjä olisi 20-vuotias siskopuoli ja meikkimoguli Kylie Jenner, jonka huhutaan olevan raskaana.
 4. Kylie ei ole vahvistanut raskauttaan ja on pitänyt vatsansa huolella piilossa sosiaalisessa mediassa. Kokovartalokuvien sijaan hän on julkaissut kasvokuvia sekä otoksia menneiltä vuosilta. Hänet on kuitenkin salakuvattu väljissä vaatteissa sen näköisenä, että hän saattaa hyvinkin odottaa lasta.
   

  so... the Holiday Collection launches today 🤩

  Henkilön Kylie (@kyliejenner) jakama julkaisu

   

 5. Viime viikon lopulla huhuttiin, että Kylien synnytys olisi alkanut ja hän olisi sairaalassa. TMZ-sivusto kiirehti kuitenkin kertomaan, että huhuilla ei ole perää – vielä. Sivuston mukaan Kylien laskettu aika on maaliskuussa.
 6. Kylie Jennerin mahdollisen lapsen isä on oletettavasti räppäripoikaystävä Travis Scott, 25. Kylie erosi edellisestä räppäripoikaystävästään Tygasta keväällä 2017 eli mitään varsinaista aikailua nuoret eivät ole harrastaneet.
 7. Kylie on myös kertonut haluavansa lapsia nuorena. ”Minusta tuntuu, että 30 on liian myöhään”, hän totesi Keeping Up With The Kardashian -realityn jaksossa vuonna 2016.
 8. Kolmaskin Kardashian saa lapsen! Joulukuussa myös Khloé Kardashian, 33, vahvisti odottavansa lasta. Hänen raskautensa on edennyt jo kuudennelle kuukaudelle.
   

  ❥ Officially 6 months ❥

  Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

   

 9. Khloén raskauteenkin liittyy pientä draamaa, sillä hän ja ex-puoliso Lamar Odom yrittivät saada lasta yhdessä ollessaan, mutta se ei onnistunut. Syntyvä lapsi on ensimmäinen Khloélle. Koripalloilijapuoliso Tristan Thompsonilla on edellisestä suhteestaan vuoden ikäinen poika.
 10. Muita Kardashian-Jennereiden synnytysikäisiä sisaruksia ovat mallina tunnettu Kendall Jenner, 22, jonka ei toistaiseksi tiedetä tai ole huhuttu odottavan lasta. Siskoksista vanhimmalla, Kourtney Kardashianilla, 38, on kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa.

Siis täh? Jos mietit vieläkin, että ketkä Kardashianit ja kuka on kukin, tsekkaa tämä Refinery29-sivuston tekemä ansiokas sukupuu.