– Niina suuttuu tästä niin paljon, Hyvät ja huonot uutiset -panelisti Miika Nousiainen arveli kollegastaan tekemästä paljastuksesta.

Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman panelisti Miika Nousiainen kertoi Radio Rockilla, että hänen panelistikollegallaan, näyttelijä Niina Lahtisella on menneisyys taustatanssijana.

Nousiaisen mukaan YouTubesta löytyy video, joka on kuvattu ehkä 6–7 vuotta sitten Tuurissa, Vesa Keskisen järjestämässä Miljoona Rockissa. Nousiainen muisteli, että festareilla esiintyivät Pizza Enrico, Antti Tuisku ja Scorpions.

– Pizza Enricohan oli semirasistista huumorimusiikkia, ja taustatanssijana oli Niina Lahtinen. Hän oli riihimäkeläinen lahjakas taustatanssija. Niina suuttuu mulle tästä niin paljon, Nousiainen naureskeli.

Katso videopätkä Mitä sinä sanoa -biisistä, jossa Niina on taustatanssijana.

Video: Radio Rock/Nelonen

Lue myös:

Tämän verran Niina Lahtinen kuluttaa kuukaudessa

Niina Lahtinen lihasmassaa kasvattaneesta Akusta: "Melkoinen hottis"

Katso video:

Näin Niina Lahtinen imitoi Aku Hirviniemeä

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!