Floor Jansen. Kuva: Instagram / Floor Jansen
Floor Jansen. Kuva: Instagram / Floor Jansen

Nightwish-yhtyeen nykyinen solisti, hollantilainen Floor Jansen on opiskellut suomea jo tovin.

Nightwish-yhtyeen uusi solisti, hollantilainen Floor Jansen, 33, ilmoitti Instagram-tilillään muuttavansa Suomeen. Jansen kertoi keväällä 2014 aloittaneensa suomen opiskelun. Aikaisemmissa haastatteluissa hän on kertonut harkitsevansa muuttoa Suomeen, muttei ole missään vaiheessa todennut sen olevan pakollista.

Nightwish tiedotti syksyllä 2013 Jansenin korvaavan yhtyeen entisen solistin Anette Olzonin. 33-vuotias hollantilaisnainen on laulanut aikaisemmin muun muassa yhtyeessä After Forever.

"Paikasta toiseen muuttaminen on aina yhtä hässäkkää, mutta kun uusi paikka on vielä ulkomailla, häslinki tuplaantuu. Olen todella innoissani uudesta alusta Suomessa, enkä malta odottaa, että pääsen vihdoin puhumaan suomea", Floor Jansen kertoo Instagramissa.

Ennen Flooria Nightwish-yhtyeen solistina ovat olleet ruotsalainen Olzon ja alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut Tarja Turunen-Cabuli, joista kummankaan lähtö ei sujunut ongelmitta. Myös Floor Jansen on ehtinyt saada osakseen kritiikkiä Nightwish-faneilta. Hän on muun muassa kirjoittanut avoimen kirjeen, jossa kertoo, kuinka ilkeät nettipuheet satuttavat häntä.

Nightwishin johtohahmoihin kuuluva Tuomas Holopainen on kertonut, ettei Jansen osallistu yhtyeen seuraavalla levyllä kappaleentekoon.

Lue myös:

Nightwishistä erotettu Anette Olzon: "Bändin pojat päättivät puolestani kaiken"

Nightwish vastaa Anette Olzonin väitteisiin: "Totuuden vääristelyä ja mustamaalausta"

Tarja Turunen: "Olen joutunut olemaan vahva"

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.