Floor Jansen on työskennellyt Nightwishin kanssa vuodesta 2012 ja astui Anette Olzonin paikalle yhtyeen pääsolistiksi vuonna 2013. Kuva: Sanoma-arkisto / Lauri Mannermaa
Floor Jansen on työskennellyt Nightwishin kanssa vuodesta 2012 ja astui Anette Olzonin paikalle yhtyeen pääsolistiksi vuonna 2013. Kuva: Sanoma-arkisto / Lauri Mannermaa

Nightwish jää pian vähintään vuoden tauolle.

Nightwish-yhtyeen solisti Floor Jansen, 35, odottaa ensimmäistä lastaan, uutisoi TeamRock-sivusto. Floor on nyt neljännellä kuulla raskaana.

Hollantilainen Floor asuu Ruotsissa Sabatonin-yhtyeen rumpalin Hannes van Dahlin kanssa.

Nightwishin nokkamies Tuomas Holopainen onnitteli Flooria ja Hannesta Twitterissä.

Tuomas kertoo TeamRockille olevansa onnellinen Floorin puolesta. Aiemmin tänä vuonna hän oli kysynyt Floorilta, onko tämä kiinnostunut hankkimaan lapsia. Tämä vastasi myöntävästi, jolloin Tuomas sanoi, että bändi oli suunnitellut muutenkin pitävänsä taukoa.

– Tämä on upea, kaunis asia. Floor saa olla vauvan kanssa vuoden ennen kuin jatkamme, joten ajoitus on täydellinen, Tuomas kommentoi sivustolle.

Nightwish keikkailee lokakuussa Aasiassa, jonka jälkeen bändi jää vähintään vuoden tauolle.

”Olen löytänyt sielunkumppanini. Minulla on elämäni rakkaus elämässäni.”

Floor kertoi Me Naisten haastattelussa viime vuoden kesällä, ettei sulje pois naimisiinmenoa ja lapsia, vaikka työ olikin tuolloin tärkeysjärjestyksen kärjessä.

– Ne olisivat rakennusaineita hyvään, tasapainoiseen elämään, Floor sanoi.

– Olen löytänyt sielunkumppanini. Minulla on elämäni rakkaus elämässäni.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...