Nicolas Cagen ja Alice Kimin välit näyttivät olevan kunnossa vielä vuonna 2013. Kuva: Reuters
Nicolas Cagen ja Alice Kimin välit näyttivät olevan kunnossa vielä vuonna 2013. Kuva: Reuters

Näyttelijä Nicolas Cage erosi vaimostaan kaikessa hiljaisuudessa jo tammikuussa.

Näyttelijä Nicolas Cage on eronnut vaimostaan Alice Kimistä, kertovat amerikkalaismediat. Näyttelijän edustaja on vahvistanut tiedon.

Cage, 52, ja Kim, 32, lähtivät TMZ:n mukaan eri teille jo tammikuussa, mutta ero tuli julkisuuteen vasta nyt. Pari elää erillään, mutta he eivät ole toistaiseksi jättäneet avioerohakemusta. Kesällä heille olisi tullut täyteen 12 yhteistä vuotta.

Pari tapasi vuonna 2004, kun Kim työskenteli tarjoilijan sushiravintolassa Los Angelesissa. Salamarakkaus johti kihlaukseen vain kahden kuukauden kuluttua ensikohtaamisesta.

Salamarakkaus johti kihlaukseen vain kahden kuukauden kuluttua ensikohtaamisesta.

Cage on ollut ennen Kimiä naimisissa kahdesti. Liitto näyttelijä Patricia Arquetten kanssa kesti vuodesta 1995 vuoteen 2001. Lisa Marie Presleyn kanssa mies avioitui vuonna 2002. Liitto kesti kaksi vuotta.

Nicolas Cagella ja Alice Kimillä on liitostaan yksi lapsi, 10-vuotias poika Kal-el. Cagella on myös poika Weston, 25, suhteesta näyttelijä Christina Fultonin kanssa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.