Laulaja Nicki Minaj. Kuva Shutterstock
Laulaja Nicki Minaj. Kuva Shutterstock

Laulaja Nicki Minaj ei ole tyytyväinen ESPN-lehden kansikuvaan, vaan syyttää lehteä epäonnistuneesta kuvankäsittelystä.

Laulaja Nicki Minaj tuohtui kuvansa käsittelystä. Nainen poseeraa ESPN-lehden kannessa koripalloilija Kobe Bryantin kanssa.

"Kun kuvankäsittely menee pieleen", laulaja kirjoitti lakonisesti Instagramissa julkaisemansa kuvan saatteeksi.

Kuvassa ainakin Nickin otsa näyttää erikoisen muotoiselta. Myös vartalon mittasuhteissa vaikuttaa olevan jotain outoa. Aivan kuin hänen säärensä alkaisivat suoraan vyötäröltä.

Kuvakaappaus laulajan Instagramista.

Nicki julkaisi myös käsittelemättömiä kuvia samoista kuvauksista.

Kuvankäsittely on puhuttanut viime aikoina, kun Girls-sarjan luoja ja näyttelijä Lena Dunhamin kuvat Voguessa tulivat julkisuuteen. Amerikkalainen nettijulkaisu Jezebel maksoi käsittelemättömistä kuvista 10 000 dollaria, ja julkaisi ne sivuillaan. Yllätys yllätys – naisen ulkonäköä oli paranneltu muotilehden kuvia varten.

Lue myös:

Hollywood hurahti neonväreihin

Tumpelon kännykuvaajan apuvälineet – näin onnistut


Juttua muokattu 24.1.2014 klo 11:04.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.