Pariskunta pidättäytyi seksistä ennen avioliittoa uskonnollisen vakaumuksen vuoksi.

Laulaja Ciara, 30, ja NFL-pelaaja Russell Wilson avioituvat viikonloppuna Liverpoolissa, Englannissa. Ciara julkaisi Instagramissaan lukuisia, nauravaisia kuvia häistään, joita juhlittiin Peckfortonin linnassa.

 

You Are My Forever.

A photo posted by Ciara (@ciara) on

”Olet minun ikuisesti”, Ciara kirjoitti Instagramissa kuvan yhteydessä.

Pariskunta on seurustellut hieman yli vuoden verran. Heidän suhteensa nousi Yhdysvalloissa otsikoihin viime kesänä, kun he kertoivat julkisesti pidättäytyvänsä seksistä ennen hääyötä. Ciara ja Russell päättivät jättää petipuuhat avioliittoon Russellin uskonnollisen vakaumuksen vuoksi.

Nyt selibaatti on kuitenkin tullut päätökseensä. Ciara julkaisi heti hääyönsä jälkeen Snapchatissa videon, jossa kertoo, että pidättäytymisen aika on nyt ohi.

– Kulta, sinähän tiedät mitä me teemme tänä yönä, Ciara tokaisee naureskellen videolla.

– Aion tehdä saman tänään kuin viime yönä ja useita kertoja, Wilson vastaa hymyillen.

Katso video täältä.

Jumalan kehotus

Russell on harras kristitty. Hän kertoi viime kesänä Jumalan puhutelleen häntä ja kehottaneen pidättäytymään seksistä Ciaran kanssa.

– Jumala sanoi, että minun täytyy johdattaa Ciaraa. Mitä tapahtuisi jos suhteesta riisuttaisi kaikki ylimääräinen, ja eläisimme kuten Jeesus, Wilson kertoi seurakunnassaan pitämässä keskustelutilaisuudessa viime vuonna.

Ciaralle pidättäytyminen oli kova pala. Hän kertoi helmikuussa Cosmopolitanille, että selibaatissa eläminen on ollut vaikeaa.

– En aio valehdella. Tämä on ollut vaikeaa, etenkin kun hän on silmissäni maailman komein mies.

 

#Fittings. Future Zahir Preparing For The Big Day. #GiorgioArmani Custom Suit. 👌🏽

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Ciaralla on 2-vuotias poika ex-puolisonsa räppäri Futuren kanssa. Ciara julkaisi eilen kuvan pojastaan häätamineissa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.