Vasemmalla Boyzonen Ronan Keating ja oikealla Westlife. Kuvat: Reuters
Vasemmalla Boyzonen Ronan Keating ja oikealla Westlife. Kuvat: Reuters

Westlife ja Boyzone tekevät paluun nimellä Boyzlife.

No nyt on ysärinostalgiaa parhaimmillaan! Boyzone ja Westlife aikovat nimittäin yhdistää voimansa.

Daily Mailin mukaan uutisen ovat vahvistaneet niin Boyzonen Keith Duffy kuin Westlifen Brian McFaddenkin. Kokoonpano saa myös uuden nimen: Boyzlife.

Keithin ja Brianin lisäksi mukana ovat Ronan KeatingShane Lynch ja Michael Graham sekä Shane FilanKian EganMark Feehily ja Nicky Byrne

Boyzlife aikoo laulaa kahdentoista keikan kiertueellaan molempien bändien suosituimpia hittejä. Kiertue alkaa Lontoosta lokakuussa.

– Meillä ei ole mitään rajoja tämän projektin kanssa, Keith kertoi Daily Mailin mukaan.

Boyzone vuonna 1999. Vasemmalta oikealle Ronan Keating, Shane Lynch, Mikey Graham, Keith Duffy ja Stephen Gately, joka kuoli vuonna 2009. Kuva: Reuters
Boyzone vuonna 1999. Vasemmalta oikealle Ronan Keating, Shane Lynch, Mikey Graham, Keith Duffy ja Stephen Gately, joka kuoli vuonna 2009. Kuva: Reuters

Molemmat bändit ovat 90-luvun suosituimpia bändejä, mutta Westlife menestyi vielä 2000-luvullakin. Boyzone on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa ja Westlife yli 40 miljoonaa levyä.

Westlifen Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan ja Nicky Byrne vuonna 2008. Kuvasta puuttuu Brian McFadden, joka lähti bändistä soolouralle vuonna 2004. Kuva: Shutterstock
Westlifen Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan ja Nicky Byrne vuonna 2008. Kuvasta puuttuu Brian McFadden, joka lähti bändistä soolouralle vuonna 2004. Kuva: Shutterstock

Boyzone lopetti vuonna 2000, minkä jälleen keulahahmo Ronan Keating jatkoi soolourallaan. Bändi teki kaksi comeback-kiertuetta vuosina 2008 ja 2009. Westlife puolestaan ilmoitti lopettavansa vuonna 2011 neljäntoista vuoden uran jälkeen.

Boyzonen Stephen Gately löydettiin kuolleena loma-asunnostaan Mallorcalta lokakuussa 2009. Ronan Keating oli kantamassa miehen arkkua tämän hautajaisissa. Kuva: Reuters
Boyzonen Stephen Gately löydettiin kuolleena loma-asunnostaan Mallorcalta lokakuussa 2009. Ronan Keating oli kantamassa miehen arkkua tämän hautajaisissa. Kuva: Reuters

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: