Chris Martin ja Gwyneth Paltrow. Kuva: Reuters
Chris Martin ja Gwyneth Paltrow. Kuva: Reuters

Coldplayn Chris Martin ja näyttelijä Gwyneth Paltrow erosivat kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Mistä suhteessa kiikasti?

1. Alexa Chung

Chris Martinin, 37, ja Gwyneth Paltrow'n, 41, kymmenvuotisen avioliiton on huhuttu olleen avoin ulkopuolisille suhteille. Joidenkin lähteiden mukaan eron aiheutti se, että Chris rakastui malli-juontaja Alexa Chungiin, 30. Alexan ja Chrisin suhde roihahti oletetusti Glastonburyn festivaaleilla kesällä 2013.

Malli-juontaja Alexa Chung. Kuva: REUTERS/Stefan Wermuth

2. Chris Martin halusi pois Losista

Chrisin kerrotaan ikävöineen kotimaataan Englantia ja bändiään jatkuvasti sen jälkeen, kun pariskunta muutti kesällä 2013 lapsineen Los Angelesiin ollakseen lähempänä Gwynethin perhettä. Chris ei ole ikinä kokenut hengenheimolaisuutta Hollywood-piirien kanssa. Nyt eron jälkeen hän aikoo palata Englantiin.

3. Gwynethin miehet

Elle Macphersonin eksä, hotellimiljonääri Jeff Soffer, julkkisasianajaja Kevin Yorn ja näyttelijä Donovan Leitch. Muun muassa näihin miehiin Gwyneth on liitetty kymmenvuotisen avioliittonsa aikana. Jos Chris on ollut uskoton, on varmasti Gwynethkin.

4. Liian vaikea vaimo

Kabbalah-lahko, tarkan ruokavalion noudattaminen ja lasten kova kuri olivat osa kontrolloivan Gwynethin arkea, mutta liikaa Chrisille. Chrisin kerrotaan halunneen hemmotella lapsiaan ja suhtautuneen hämmentyneenä vaimonsa uskoon.

Lähteet mm. Entertainment Wise, Radar, The Hollywood Gossip, International Business Time, Daily Mail

Lue myös:

Gwyneth Paltrow – liian täydellinen ollakseen totta

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen
Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen

”Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää”, Maaret Kallio muistelee kouluaikojaan Kodin Kuvalehdessä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio kertoo Kodin Kuvalehdessä, ettei ollut koululaisena mikään kympin oppilas. Toisin oli hänen isoveljensä Jarno Limnéllin laita. Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa, sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri. 

Maaretin ja Jarnon lapsuudenperheessä oli neljä sisarusta, joista Jarno on vanhin ja Maaret toiseksi vanhin. He kertovat jutussa, että Jarno nosti keskiarvonsa kymppiin lukion alussa. Maaret keskittyi koulun sijaan kavereihin ja teatteriharrastukseen.

– Toisaalta tunsin myös huonommuutta ja kateutta. Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää. Kun sain kutosia matematiikan kokeista, vanhempani lohduttivat, että heilläkin on huono matikkapää, Maaret toteaa jutussa.

Sisarukset kertovat jutussa olevansa erilaisia, mutta läheisiä. Lempeydestään tunnettu Maaret kertoo, että Jarno on aina ollut suorittaja.

– Jarno oli itseään kohtaan armoton jo lapsena. Muistan yhdet hiihtokisat, joissa hän hiihti niin kovaa, että oksensi maalissa. 

”Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset.”

Jarno puolestaan kertoo Kodin Kuvalehdessä, että Maaretista on ollut hänelle tukea ja apua esimerkiksi avioeron jälkeen. Psykoterapeutilla ja kyberturvallisuuden professorilla on kylläkin hyvin erilaiset käsitykset siitä, miten tunteita käsitellään.

– Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset. En käsittele niitä vaan laitan aivoissani niiden päälle rastin ja jätän ne sinne, Jarno toteaa. 

Maaretin mukaan vaikeat asiat pitää avata, jakaa ja selittää. Kuten kaikki psykoterapeutit, hänkin on käsitellyt lapsuuttaan terapiassa. Maaret on aiemmin kertonut, että lapsuudenperhe oli puuhakas ja tavallinen.

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski löysi puolisonsa yhteisten ystävien kautta. – Minulla on hyvä tilanne, koska Tommi kannustaa ja ymmärtää, mitä työni vaatii.

Olympiamitalisti Krista Pärmäkoski, 27, on valinnut kahden kodin taktiikan puolisonsa, valmentaja Tommi Pärmäkosken, 34, kanssa. Omakotitalo pohjalaismaisemissa Kuortaneella on avioparin ykköskoti, ja asunto Lahdessa toimii kaupunkikämppänä. Novascotiannoutaja Carla kulkee sujuvasti mukana molemmissa.

Krista matkustaa 250 päivää vuodessa, mutta Tommin työt keskittyvät nykyään enimmäkseen Suomeen hänen jätettyään pestinsä F1-kuljettaja Sebastian Vettelin kuntovalmentajana.

– Minulla ei ollut osuutta siihen päätökseen, Krista heittää.

Pariskunta tapasi aikoinaan yhteisten tuttujen kautta.

– Kaverimme taisivat tunnistaa, että olisimme sopiva mätsi. Asiat etenivät nopeasti tutustumisemme jälkeen.

Nyt Tommi vastaa Kristan voimavalmennuksesta ja yrittää välillä ehtiä mukaan harjoitusmatkoille. Silti pitkiin erojaksoihin on ollut pakko tottua.

– Nooh, siinä pysyy suhde tuoreena, Krista vitsailee ensin, mutta vakavoituu sitten.

– Kyllä ikävä ja yksinäisyys ovat iso haaste. Minulla on hyvä tilanne, koska Tommi kannustaa ja ymmärtää, mitä työni vaatii. Puolisoni ei ole koskaan painostanut, että tule jo kotiin sieltä.

Mitä Krista kertoo perhesuunnitelmistaan? Miksi hän oli vähällä lopettaa uransa? Lue Kristan koko haastattelu uusimmasta Me Naisista 16/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.