Chris Martin ja Gwyneth Paltrow. Kuva: Reuters
Chris Martin ja Gwyneth Paltrow. Kuva: Reuters

Coldplayn Chris Martin ja näyttelijä Gwyneth Paltrow erosivat kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Mistä suhteessa kiikasti?

1. Alexa Chung

Chris Martinin, 37, ja Gwyneth Paltrow'n, 41, kymmenvuotisen avioliiton on huhuttu olleen avoin ulkopuolisille suhteille. Joidenkin lähteiden mukaan eron aiheutti se, että Chris rakastui malli-juontaja Alexa Chungiin, 30. Alexan ja Chrisin suhde roihahti oletetusti Glastonburyn festivaaleilla kesällä 2013.

Malli-juontaja Alexa Chung. Kuva: REUTERS/Stefan Wermuth

2. Chris Martin halusi pois Losista

Chrisin kerrotaan ikävöineen kotimaataan Englantia ja bändiään jatkuvasti sen jälkeen, kun pariskunta muutti kesällä 2013 lapsineen Los Angelesiin ollakseen lähempänä Gwynethin perhettä. Chris ei ole ikinä kokenut hengenheimolaisuutta Hollywood-piirien kanssa. Nyt eron jälkeen hän aikoo palata Englantiin.

3. Gwynethin miehet

Elle Macphersonin eksä, hotellimiljonääri Jeff Soffer, julkkisasianajaja Kevin Yorn ja näyttelijä Donovan Leitch. Muun muassa näihin miehiin Gwyneth on liitetty kymmenvuotisen avioliittonsa aikana. Jos Chris on ollut uskoton, on varmasti Gwynethkin.

4. Liian vaikea vaimo

Kabbalah-lahko, tarkan ruokavalion noudattaminen ja lasten kova kuri olivat osa kontrolloivan Gwynethin arkea, mutta liikaa Chrisille. Chrisin kerrotaan halunneen hemmotella lapsiaan ja suhtautuneen hämmentyneenä vaimonsa uskoon.

Lähteet mm. Entertainment Wise, Radar, The Hollywood Gossip, International Business Time, Daily Mail

Lue myös:

Gwyneth Paltrow – liian täydellinen ollakseen totta

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio