Ville Virtasen koti on nyt ainakin kahden seuraavan vuoden ajan Ruotsissa. Kuva: Rosemarie Särkkä
Ville Virtasen koti on nyt ainakin kahden seuraavan vuoden ajan Ruotsissa. Kuva: Rosemarie Särkkä

Näyttelijä Ville Virtanen muutti Ruotsiin näyttelijävaimonsa työn perässä.

Näyttelijä Ville Virtanen viihtyy Göteborgissa, jonne hän muutti hiljattain perheensä kanssa. Ruotsiin heidät vei näyttelijävaimo Birthe Wingrenin rooli suositussa Kristina från Duvemåla -musikaalissa.

– Asumme ensin vuoden Göteborgissa ja sitten toisen vuoden Tukholmassa, jonne musikaali seuraavaksi siirtyy, Ville kertoo.

Miehen mukaan perhe on viihtynyt hyvin uudessa kotipaikassa. Kotiutumista on helpottanut, että kieli on kaikilla hallussa. Villellä riittää myös puuhaa, sillä hän kuvaa poliisisarjaa SVT-kanavalle.

– Sarjassa on vähän mystinen henki, ja se nähdään todennäköisesti myös Suomessa. Kuvaukset alkoivat kesän alussa ja jatkuvat marraskuulle. Esitän siinä pahista, hän sanoo.

Villen mielestä ruotsalaisten ja suomalaisten työskentelytavoissa ei ole juuri eroja.

– Ruotsissa budjetit ovat usein isompia, mutta meillä on ihan yhtä hyvät rahkeet ja ammattitaito kuin ruotsalaisilla näyttelijöillä ja ohjaajilla. Olemme samalla tasolla.

Villellä on ollut aikaa myös kirjoittaa – hän sai juuri valmiiksi elokuvakäsikirjoituksen Hevosen taju -romaanistaan.

Näyttelijät Niina Lahtinen, Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen tähdittävät syyskuun lopussa Nelosella alkavaa Vino Show’ta. Ohjelmassa on paljon improvisaatiota, jota oli Villen mielestä hauska tehdä. ”Tykkäsin vilpittömästä meiningistä ja puhtaasta improsta, kun kaikki laittoivat itsensä likoon.” Kuva Jonna Öhrnberg

Näyttelijä kertoi kuulumisiaan Nelonen Median syysjuhlassa, jossa hän esitteli tähdittämäänsä Vino Show’ta. Uusi fyysinen viihdeohjelma yhdistää improvisointia ja käsikirjoitettuja tehtäviä. Neljän vakionäyttelijän, Villen, Niina Lahtisen, Minttu Mustakallion ja Eero Ritalan, lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierailevaa tähteä.

Lue myös:

Ville Virtanen: "Saattaa olla, että olen saanut hevosen tajun syntymälahjana"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!