Susanna asuu kahden poikansa kanssa Helsingin Kruununhaassa. Olohuonetta koristavat Veikko Haukkavaaran Kurki-veistos ja Eero Aarnion Tuplakupla-valaisin. Kuvat Jouni Harala
Susanna asuu kahden poikansa kanssa Helsingin Kruununhaassa. Olohuonetta koristavat Veikko Haukkavaaran Kurki-veistos ja Eero Aarnion Tuplakupla-valaisin. Kuvat Jouni Harala
Kolmevuotias Urho on äidillään joka toinen viikko. "Poikani ovat tärkeintä elämässäni, mutta kaipaisin kumppania. Mies saisi olla hellä, hauska ja älykäs."
Kolmevuotias Urho on äidillään joka toinen viikko. "Poikani ovat tärkeintä elämässäni, mutta kaipaisin kumppania. Mies saisi olla hellä, hauska ja älykäs."

Avioeron jälkeen Susanna Indrénille tuli ikäkriisi. – Tajusin, etten ole enää mikään kaksikymppinen enkä vielä nelikymppisenäkään saanut loppuelämän parisuhdetta.

Salatuista elämistä tuttu Susanna Indrén, 47, on kouluttautunut näyttelijäksi, mutta elättää itsensä nykyään sijoittamalla ja tv-töillä. Hän on ollut mukana Splash- ja Viidakon tähtöset -ohjelmissa. Näyttelijän töitä Susanna ei tällä hetkellä halua tehdä yksityis- ja yrityskeikkoja lukuun ottamatta.

– Näyttelijän riippuvuussuhde ohjaajiin ja käsikirjoittajiin on hyvin haastaavaa ja raastavaa. Teatterityötä en myöskään halua tehdä, koska työajat ovat niin hankalat Urho-poikani kannalta. Palkka menisi lapsenvahdille. Miksi maksaisin jollekin ulkopuoliselle siitä, että hän viettäisi aikaa lapseni kanssa, kun haluan itse olla hänen kanssaan?

Viisi vuotta sitten Susanna ei luultavasti olisi suostunut Viidakon tähtösiin. Silloin hän olisi miettinyt, hankaloittaako se näyttelijän uraa. Nyt tilanne oli toinen. Vaikka Susanna on turvallisuushakuinen, hän on myös todella seikkailunhaluinen.

– Kun minua pyydettiin ohjelmaan, ajattelin, että perhana, jos tämmöinen ovi avataan tämän ikäiselle ihmiselle, miksen olisi niin kreisi. Ehkä jollain ihmisillä on varaa valita työntä, mutta minulle ei valitettavasti ole aina käynyt niin. 

"En vieläkään saanut loppuelämän parisuhdetta"

Susannan elämän suurin kriisi on ollut avioero Urhon isästä, yrittäjä Tomi Kannosta. Erokriisistä tuli myös ikäkriisi.

– Tajusin, etten ole enää mikään kaksikymppinen enkä vielä nelikymppisenäkään saanut loppuelämän parisuhdetta. En ikävöi ex-miestäni Tomia, sillä emme olleet sopivat toisillemme. Tunsin häntä kohtaan silti suurta kiintymystä, saimmehan yhdessä aikaan niin mielettömän ihmisen kuin Urhon.

Viime aikoina Susanna on tuskaillut lehdissä olleesta kohusta, jonka mukaan hän vietti yön Hjallis Harkimon kanssa.

– Pahinta on se, että suorastaan ihastuin Hjallikseen. Julkisuus on välillä raastavaa, mutta ihmiset saavat olla minusta mitä mieltä tahansa. Pidän huolen vain omasta elämästäni.

Kuinka paljon Susanna kuluttaa rahaa viikossa? Entä millaisia sijoituksia hän on tehnyt? Lue koko juttu Me Naisten numerosta 22/2013.

Susanna Indrén

Näyttelijä, ohjaaja ja teatteripedagogi syntyi 20.5.1966 Helsingissä.

Asuu Helsingissä poikiensa Urhon ja Alfredin kanssa. Urhon isä on yrittäjä Tomi Kanto, Alfredin muusikko Janus Hanski.

Tuli tunnetuksi Salatut elämät -sarjan Jaana Niemisenä.

Mukana Nelosen Splash!- ja Subin Viidakon tähtöset -ohjelmissa.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.