Nymfit-fantasiasarjassa näytelleet Rebecca Viitala (vas.) ja Sara Soulié tulivat yhtä matkaa korusuunnittelija Thomas Sabon Helsingin-liikkeen avajaisiin. Keväällä MTV3:lla nähdyn sarjan jakeluoikeudet on myyty 50 maahan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Nymfit-fantasiasarjassa näytelleet Rebecca Viitala (vas.) ja Sara Soulié tulivat yhtä matkaa korusuunnittelija Thomas Sabon Helsingin-liikkeen avajaisiin. Keväällä MTV3:lla nähdyn sarjan jakeluoikeudet on myyty 50 maahan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Rebecca Viitala innostui teini-iässä kivistä. Nyt hänellä on niitä käsilaukku ja taskut täynnä.

Maailmallakin suositusta Nymfit-fantasiasarjasta tutulla Rebecca Viitalalla on yllättävä harrastus. Näyttelijä on kiinnostunut kivistä.

– Kivet ovat yksi intohimoni. Olen perehtynyt korukivien, kristallien ja jalokivien vaikutuksiin ja hoitaviin ominaisuuksiin, siihen miten mineraalit resonoivat kehossa, hän kertoo.

Rebeccan innostus kiviin alkoi 16-vuotiaana.

– Aloin ensimmäisen kerran tutkia niitä silloin. Olen ollut aina kivien kerääjä, lapsena noukin kiviä ja simpukoita. Kaikilla kivillä on omat ominaisuutensa, koostumuksensa ja värinsä. Se on kiehtova maailma, Rebecca kertoi ylellisistä koruistaan ja kelloistaan tunnetun Thomas Sabon lippulaivaliikkeen avajaisissa Helsingin Keskuskadulla.

Etenkin kivien hoitava vaikutus kiehtoo Rebeccaa.

– Kiviä voi asetella kehon päälle, ympärille ja pitää kädessä. Joidenkin kivien kanssa voi myös nukkua. Minulla on ollut esimerkiksi sugiliitti sängyssäni. Kivet ovat läsnä elämässäni joka päivä. Kuljen taskut ja käsilaukku täynnä kiviä, hän nauraa.

Teatterikoulusta vuonna 2010 valmistunut Rebecca on Hollywood-menestyksestään tutun näyttelijä Pihla Viitalan serkku. Hän seurustelee nykyisin Von Hertzen Brothers -yhtyeessä soittavan Jonne Von Hertzenin kanssa.

Lue myös:

Rebecca Viitala mallinurastaan: "Kritiikki ulkonäöstä tuntui murskaavalta"

Nymfit-sarjan Rebecca Viitala serkustaan: "Olemme Pihlan kanssa läheisiä"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!